2024. április 25., csütörtök

Tót Diana a Strandszépe győztese!

Az olvasók szavazatai alapján az első helyen a szabadkai Csuka Szanten végzett

A Magyar Szó Strandszépe versenyére az idén 27 lány jelentkezett szerte Vajdaságból.

Két szépségkirálynőt választottunk, az egyiket az olvasók szavazata alapján, a másikat pedig szakzsűri jelölte ki a magyarkanizsai rendezvény helyszínén.

A szakmai zsűri szavazatai alapján a királynői címet a szabadkai Tót Diana nyerte el, első udvarhölgye a horgosi Kecskés Liza, második udvarhölgye pedig a szabadkai Mijatović Nikolett lett. Az olvasók szavazatai alapján az első helyen végzett a szabadkai Csuka Szanten, a második a magyarkanizsai Vörös Viktória, a harmadik pedig a szabadkai Jurić Katarina lett.

A legszebb mosoly címet az óbecsei Vécsi Gabriella tudhatja magáénak, a legfotogénebb hölgy pedig az oromi Kádár Panna lett.

Vajdaság legszebb és legbátrabb ifjú hölgyeinek bájaiban gyönyörködhettek a Magyar Szó hagyományos rendezvényén, a Strandszépén a nézők. A gálaműsoron a szemet gyönyörködtető hölgyeken kívül (összesen 27-en léptek fel) a jelenlevőket a magyarországi Kállay-Saunders András énekes szórakoztatta, de ott volt az elmaradhatatlan Magyarzó Pistike is, akit Molnár Zoltán színművész alakított.

A lányoknak már szombaton reggel kilenc órakor le kellett vonulniuk a Tisza-parti strandra, ahol begyakorolták az este bemutatandó koreográfiát, délután pedig profi sminkesek és fodrászok vették körül őket, hogy a lehető legjobb formájukat hozhassák a szombat este nyolckor kezdődött döntőn.

Koronázás (Ótos András felvétele)

Koronázás (Ótos András felvétele)

A díjazott szépségek (Ótos András felvétele)

A díjazott szépségek (Ótos András felvétele)

Nyitókép: Koronázás (Ótos András felvétele)