2024. március 28., csütörtök

Kerékpár a nyeremény

Ismét Strandszépe, ismét Magyarkanizsa!

Szombaton, kedves olvasóink, az esti órákban feltétlenül keressék fel a magyarkanizsai Tisza-strandot, nem fogják megbánni. Vajdaság legszebb és legbátrabb ifjú hölgyének bájaiban gyönyörködhetnek a Magyar Szó hagyományos rendezvényén, a Strandszépén. A gálaműsor este 8 órakor kezdődik. A szemet gyönyörködtető hölgyeken kívül (összesen 29-en lépnek fel, a jelentkezők közül ugyanis egy lemondta a részvételt) a jelenlevőket a magyarországi Kállay-Saunders András énekes szórakoztatja majd, de ott lesz az elmaradhatatlan Magyarzó Pistike is, akit Molnár Zoltán színművész alakít.
A kiváló szórakozás mellett rendezvényünkön nyerhet is, mégpedig egy 18 (3x6) sebességű Capriolo Attack 26-os kerékpárt. Ahhoz, hogy e szép ajándéknak a tulajdonosa legyen, csupán annyit kell tennie, hogy a helyszínen megvásárolja lapunkat. Az a néző, aki több újságot vesz, nagyobb eséllyel indul a játékban.

A magyarkanizsai strandon még egy kerékpkárt sorsolunk ki. A szintén Capriolo Attack bicikli szerencsés nyertesét a szelvényes szavazatokat tartalmazó borítékok közül húzzuk ki.