2024. április 25., csütörtök
NYEREMÉNYJÁTÉK

Pénteken feladta, hétfőn nyert

A bácsfeketehegyi Perlaki Attiláé a második táblagép
Perlaki Attila Antalovics Péter kollégánktól vehette át nyereményét (Dávid Csilla felvétele)

Perlaki Attila Antalovics Péter kollégánktól vehette át nyereményét (Dávid Csilla felvétele)

Sportrovatunk nyereményjátékának utolsó fordulója is lezárult – épp ahogy az oroszországi foci-vb. Az előző nyereményt Doroszlóra vittük, s a zentai sorsolás most is a bácskaiaknak kedvezett – Fortuna nagyasszony ezúttal Perlaki Attila bácsfeketehegyi (Feketics) olvasónk mellé állt, ő vehetett át egy Lenovo táblagépet.

Attiláék családja fél évszázada olvassa lapunkat. Nem előfizetők, de minden egyes Magyar Szót megvesznek. Legutóbb több mint tíz éve vettek részt nyereményjátékban, s most a vb ideje alatt Attilának jutott eszébe, hogy talán érdemes lenne újra szerencsét próbálniuk.

A sportok közül a labdarúgó-vb-t természetesen figyelemmel kísérte. Minden eredmény érdekelte, és nem meglepő módon a horvátoknak szurkolt. „Édesapám az elsőtől az utolsó meccsig mindent követett, és ha ráértem, én is csatlakoztam hozzá. Ő még a BL-t és a nagyobb ligákat is nézi. A vb-n sajnos akadtak elég unalmas mérkőzések. A döntőben a horvátoknak szurkoltam, de sajnos nem volt velük a szerencse, pedig egyértelműen jobban játszottak” – magyarázta lelkesen Attila, hozzátéve, valószínűleg az is közrejátszott a döntőben, hogy a horvátoknak sokkal több játék volt a lábukban, ráadásul a franciák eggyel több napot pihentek.

Attila a labdarúgás mellett főleg az autósportok és a kerékpározás iránt érdeklődik – utóbbi nem pusztán érdeklődés, hiszen aktívan teker, idén már kilencedszer vesz részt a jövő héten induló Tour de Délvidéken. Kerékpárjához kapcsolódik az a történet is, hogyan vett részt a játékban: a hétfői sorsolás előtti pénteken épp Topolyára vitte megjavítani a drótszamarat, s ott adta fel a borítékot – hétfőn pedig már ki is húzták a nevét!

Erzsébet, Attila édesanyja is nagyon megörült a nyereménynek. Amint beszámoltak róla, ő is használni fogja a tabletet, amellyel például skype-olhat a külföldön élő rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel.