2024. április 26., péntek
NYEREMÉNYJÁTÉK

„Mindig odafigyelek a világbajnokságra”

A doroszlói Ódry Árpádé az első táblagép
Ódry Árpád Antalovics Péter munkatársunktól vette át a nyereményt (Dávid Csilla felvétele)

Ódry Árpád Antalovics Péter munkatársunktól vette át a nyereményt (Dávid Csilla felvétele)

Ódry Árpád doroszlói olvasónk nyerte el a sportrovat nyereményjátékának első fordulós díját, egy Lenovo táblagépet. A nyereményt lapunk kis különítménye vitte el a szerencsés nyertesnek otthonába. Árpád elmesélte, családjuk nagyjából öt éve előfizető, és nem most először vettek részt lapunk valamely nyereményjátékában.

Harmincöt éve olvasom a Magyar Szót, a címoldal elolvasása után a belső rovatokat is átnézem, természetesen a sportot is” – mondta Árpád, külön kiemelve a Magvető mezőgazdasági mellékletet. Édesanyja, Teréz a Gyógykalauzt is megemlítette, s mindketten egyetértettek abban, hogy érdekes élmény volt, amikor élőújság-rendezvényen jártak. „Egy jó szokás lett abból, hogy vesszük és olvassuk a Magyar Szót” – tette hozzá a boldog nyertes.

Na de mégiscsak most zajlik a világ egyik, ha nem a legnagyobb sporteseménye, az oroszországi foci-világbajnokság, s Árpádot rögtön meg is kérdeztük, kinek szurkol: „Ebben a fázisban már nincs konkrét favoritom, de természetesen az egész tornát követtem, az újságban és a televízióban egyaránt. Ezenkívül az Eb-ket szoktam még követni. A labdarúgáson kívül főleg a motorsportokat kedvelem, és Árok Feri bácsi írásait természetesen mindig elolvasom” – magyarázta Árpád.

A nyertes Ódry Árpád, unokaöccse, Áron, és édesanyja, Teréz (Dávid Csilla felvétele)

A nyertes Ódry Árpád, unokaöccse, Áron, és édesanyja, Teréz (Dávid Csilla felvétele)

Mint kiderült, a családban Teréz néni a legnagyobb sportrajongó, aki elárulta, újabban a kerékpározást kedvelte meg. Ha teheti, mindig nézi a közvetítéseket a televízióban, és elolvassa a cikkeket. Egyedül a szabályok okoznak neki gondot időnként, de a táblagép erre is megoldást jelent, hiszen az interneten könnyen utánuk lehet olvasni. „Fontos, hogy a Magyar Szón keresztül tudomást szerzek a nagy sporteseményekről, és külön örülök, hogy a vajdasági sportolók, például az asztaliteniszezők, a birkózók vagy Saghmeister Gábor eredményeiről is beszámolnak” – magyarázta lelkesen Teréz néni.

Megígérhetjük, hogy továbbra is folytatni fogjuk ezt a munkát, az Ódry családnak pedig jó meccsnézést és táblagépezést kívánunk!