2024. március 28., csütörtök

Ivanovićot kivégezték

Cvetković szerint a gyilkosság szálai a Koszovó-ügyi Irodához vezetnek

Stefan Cvetković fehértemplomi újságíró, akit hétfőn este az egyik helyi kávézóban megtámadtak, ma sajtótájékoztatót tartott, amelyen azt mondta, hogy Oliver Ivanović meggyilkolása ügyében a nyomok a Koszovó-ügyi szerb kormányirodához vezetnek.

– Ivanovićot kivégezték... A nyomozás arra mutat rá, hogy megalapozottnak tűnik a gyanú, hogy Oliver Ivanović meggyilkolásának szervezői közeli kapcsolatban vannak a Koszovó-ügyi Iroda egyes dolgozóival – mondta Cvetković, aki arra alapozza állításait, hogy az elmúlt tíz napban többször is járt Koszovón, ahol találkozott az ottani speciális ügyésszel, aki Ivanović meggyilkolásának körülményeit kutatja.

Cvetković ezúttal arra szólította fel a kormányt, tegye közzé, hogy az elmúlt egy hónapban hány személynek mondtak fel a Koszovó-ügyi kormányiroda dolgozói közül.

Stefan Cvetković a sajtótájékoztatóra bekötött fejjel érkezett. Megnevezte ugyan azt a személyt, aki hétfőn este fémtárggyal támadt rá, de hangsúlyozta, nem ez az illető a fontos, hanem a támadás megrendelői.