2024. március 19., kedd

Péntek esti Shopping night

A Dimitrije Tucović utcát pénteken este hattól tízig a vásárlók éjszakája rendezvény alkalmából birtokba vették a vásárlók. Az utcában lévő üzletek, boltok és szalonok különféle kedvezményekkel, termékbemutatókkal és más akciókkal kedveskedtek a vásárolni vágyóknak.

Dékány Zsuzsanna, a Bubbles butik tulajdonosnője immár negyedik éve a Shopping night megálmodója és szervezője. Lapunknak nyilatkozva elmondta, hogy az idei rendezvényen harminc üzlet vett részt.

A szervező a saját üzletében (Fotó: Paszterkó Erika)

A szervező a saját üzletében (Fotó: Paszterkó Erika)

– Véleményem szerint, ha folyamatosan szórakoztatják a közönséget, emellett megfelelő kedvezményt nyújtanak, akkor nagyon jó forgalmat tudnak lebonyolítani. A Shopping night alkalmából hostesslányok segítségével mutattuk be termékkínálatunkat a vásárlóknak. A lányok folyamatosan foglalkoztak a vásárlókkal, bemutatták a termékeket, sőt a vásárlók ki is próbálhatták azokat. Elégedett vagyok a látogatottsággal, de gondolom, hogy a többi kiállító is szép bevétellel zárta a napot – mondta Dékány Zsuzsanna.

A Bubbles butikban harminc százalékos árengedménnyel lehetett vásárolni különféle szappanokat, fürdősókat, samponokat, törölközőket és minden egyéb, kényeztető fürdéshez használatos terméket.

A Lux-Prom fodrászkellékek üzletben egy olasz gyártmányú akvarell hajfesték vásárlása alkalmával a vásárlókat hidrogénnel ajándékozták meg. A Hungarikum üzletben – kóstolót követően – felvágottakat, sajtokat és tortákat vásárolhattak kedvezményesen az érdeklődők. A magyar borok és csemegék széleskörű választéka is csábító volt a vásárlóknak, mint azt az üzletvezető elmondta, elégedettek a forgalommal, ugyanis péntek este sok vásárlójuk volt.

A Modni studio butik az üzlet elé kipakolva kínálta az elmúlt idény kollekcióját. A kiárusítást nagy érdeklődés övezte, ugyanis ezeket a termékeket egységesen ötszáz dináros áron lehetett megvásárolni. A butikban bent pedig 10–30 százalékos engedménnyel kínálták a divatos ruhadarabokat. A rendezvényen az édesszájúakról sem feledkeztek meg, ugyanis kürtőskalácsot is lehetett itt vásárolni.