2024. április 19., péntek

Sztároktól hemzsegő fesztivál

A Kanizsa Feszt nem csak a buliról szólt szerdától szombatig Magyarkanizsán, bár abban sem volt hiány, de olyan nagy neveket is felvonultatott a politikai érából, akik már ismerős arcokként tűnnek fel a városban.

Kávai Szabolcs, Szentesi Zöldi László, Bayer Zsolt és Pósa Károly beszélgetése volt a legnépszerűbb (Puskás Károly felvétele)

Kávai Szabolcs, Szentesi Zöldi László, Bayer Zsolt és Pósa Károly beszélgetése volt a legnépszerűbb (Puskás Károly felvétele)

Az esti programok látogatottsága, a koncertek, a lemezlovasok által szolgáltatott zene is népszerű volt minden este, de a napközbeni programok plusztartalommal töltötték meg a fesztivált. A szombati délutánon közösségi napot tartottak, ahol a politikusok más arcukat is megmutatták. Dr. Forró LajosFejsztámer Róbertmagyarkanizsai polgármesterrel, továbbá Halász Mónika és Körmöci Károly községi képviselőkkel beszélgetett Magyarkanizsa jövőjéről.

A legnagyobb érdeklődést azonban az a beszélgetés váltotta ki, melyben a magyarországi Echo tévéből jól ismert közszereplők: Bayer Zsolt és Szentesi Zöldi László, illetve két hazai: Kávai Szabolcs és Pósa Károly boncolgattak aktuálpolitikai kérdéseket. A folytatásban Csallóközi Zoltán magyarországi politikussal és Nyilas Mihállyal folyt a diskurzus.

A fesztivál ideje alatt minden zenei stílus kedvelői megtalálhatták a nekik tetszőt, de mondhatni, hogy minden korosztály jól érezhette magát, mert a legkisebbeket gyerekprogramok várták, a fiatalok bulizhattak napjaink népszerű zenéire, az érettebbeket a retró stílus köthette le, míg a közösségi nap jóvoltából még a legidősebbek is kilátogattak a Kanizsa Fesztre.