2024. március 28., csütörtök

Profizmussal a sikeres pályázatokért

A több mint tízéves zombori Dunatáj Egyesülés Nyugat-Bácska Régiófejlesztéséért civil ernyőszervezet az egyéb szervezői tevékenységek mellett a zombori irodában (Szentháromság tér 1I/24) egész éven át folyamatos pályázatírási, projekttervezési és -lebonyolítási szolgáltatásokat végez tagjai számára.

Az iroda munkatársai (Gellér Eszter irodavezetővel az élen) a Prosperitati Alapítvány által kiírt pályázatok megírásában is teljes körű segítséget nyújtanak. Így volt ez a legutóbbi, ötödik Prosperitati- pályázati körben is. Segítő munkájuk minden alkalommal kivételesen eredményes. A részletekről a Dunatáj elnöke, Péter István nyilatkozott:
– A Prosperitati Alapítvány ötödik pályázati körének pályázatai olyannyira összetettek voltak, és még a beadási határidő előtti utolsó napokban is olyan sokan keresték fel az irodát, hogy az alkalmazottak és a szervezetvezetők mellett külső munkatársakat is bevontunk a gyakorlatilag éjjel-nappal is folyó pályázatírói munkába. Ennek eredményeképpen a zombori (Zombor várost, Apatint, Hódságot, Palánkát és Bács községet felölelő) Prosperitati-irodához a június 15-éig benyújtott 286 pályázat közül 146 pályázatot írt meg a Dunatáj Egyesülés irodájának csapata. Nagyon büszkék vagyunk ezekre a fiatalokra, mindenekelőtt Gellér Eszter irodavezető profizmusára, a külső munkatársak, Dubac Éva, Szitás Emma, Pelt Patrik, Péter Rudolf, Péter Kinga, Guzsvány László, Hencsár Dorottya, Szalai Szilvia, Rezicska Norbert, Danka Roland, Juhász Emma ügyességére és szorgalmára. Szerencsésnek érezzük magunkat, amiért ilyen friss és életképes csapatot tudhatunk magunk mögött. A munkánk, az irodai ügyelet is állandó jellegű, tagjaink folyamatosan számíthatnak ránk – hallottuk Péter Istvántól.