2024. április 16., kedd

Újabb aranyérem Ivanának

A népszerű sportolónő ezúttal nem a pályán szerezte meg az aranyat, hanem a Beohemija mosóporgyártól kapta azért, mert vállalta ennek a kompániának a Duel Gold névre keresztelt, prémium minőségi osztályba sorolt tisztítószer-családjának a reklámozását. 

Ivana Španović átveszi a jelképes aranyérmet Davor Milićevićtől, a kompánia tulajdonosától, aki a nagybecskereki üzemet tavaly tavasszal vette meg (Ótos András felvétele)

Ivana Španović átveszi a jelképes aranyérmet Davor Milićevićtől, a kompánia tulajdonosától, aki a nagybecskereki üzemet tavaly tavasszal vette meg (Ótos András felvétele)

Ivana Španović az új mosópor-vonal reklámfilmjében tündököl.

Ennek, és az új termékvonalnak a bemutatóján vettünk részt szombaton a nagybecskereki ipari negyedben működő gyárüzem udvarán. Az ünnepségen ott voltak mindazok, akik a hazai mosószergyártásban, illetve -forgalmazásban, ilyen vagy olyan módon érintettek. Mindannyiunkat körbevezettek a valóban modern gyártástechnológiát rejtő üzemen, ahol hangulatos képsort készítettünk. Hangulatos, hiszen az üzemben folyó munka a múlt század ’70-es-’80-as éveit idézi, azokat az időket, amikor országunk ipara a fénykorát élte.

Igaz, a bánáti városban termelő üzemben most már teljesen új, számítógép-vezérlésű gépsorokon. A Duel márkanév a térség mosóporgyártó-mezőnyének élvonalába tornázta fel magát. Az új, Duel Golddal azt a vásárlócsoportot célozták meg, amely számára csakis a csúcsminőségű termékek fogadhatóak el.

A nagybecskereki, innovatív jelzővel illetett üzem a legkorszerűbb környezetvédelmi és egyéb sztenderdek szerint gyártja a mosóporokat, tisztító-és puhítószereket, hazai vegyiparunk egyik gyöngyszemeként is tekinthetünk rá. 

Termelési folyamatukról, árukínálatukról hamarosan bővebben is cikkezünk.