2024. április 24., szerda
ÚJVIDÉKI VÁSÁR

Ma kezdődik a mezőgazdasági vásár

Nyitás kilenc órakor

A 85. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár a szokásosnál jóval rövidebb ideig tart az előző évek legrangosabb agrárszemléjeinél, az idén ugyanis május 15-étől 21-éig fogadja a látogatókat. Habár a rendezvény már a reggeli óráktól megtekinthető, a hivatalos megnyitó csak délután lesz. Az előzetes bejelentések szerint 13 órakor Branislav Nedimović köztársasági mezőgazdasági miniszter nyitja meg.

A mezőgazdasági vásárra a belépőjegy 600 dinárba kerül, csoportos látogatás esetén 400 dinár. A szintén szervezetten érkező diákok és egyetemi hallgatók, valamint a nyugdíjasok és a 7–12 éves gyerekek 200 dináros belépőjegy ellenében tekinthetik meg. A családi nap pénteken, május 18-án lesz, ez azt jelenti, hogy az egész család egy belépőjeggyel tekintheti meg a kiállítást. A rendezvény mindennap 9 és 19 óra között tart nyitva.

Az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron is lesz nyereményjáték, a nyeremények rendkívül értékesek lesznek. Az Agropanonka Belarus 622-es traktort és Hisarlar rotofrézert ajándékoz. Szintén traktort ad ajándékba a KITE, az idén 100 éves John Deere cég szerbiai képviselője. A jubileum alkalmából a nyertes egy John Deere 5045 4WD típusú traktort hajthat haza.