2024. április 23., kedd

Újvidék

novisad.rs

Mindannyiunk alapműveltségének része

A hétvégén látványos, elsősegély-nyújtási versenyt tartottak önkormányzati szervezésben a kamenicai Gyermekfaluban. Ott volt Igor Crnobarac polgármester-helyettes is, aki szerint az elsősegély-nyúj...
A Városi Környezetvédelmi Igazgatóság Energetski skočko elnevezéssel oktató jellegű műhelymunkát szervezett az újvidéki általános iskolások számára (Fotó: Dávid Csilla felvétele)

Fókuszpontban az újrahasznosítás

Mira Radenović Bojić, a város környezetvédelmi hivatalának tagja is részt vett a Föld napja kapcsán a Szabadság téren megszervezett programban. Az idén A bolygó a műanyag ellen jelszó alatt szerve...
Diósi Árpád felvétele

Biciklizz figyelmesen!

Hétfőn, április 22-én, 13 órakor a Promenada bevásárlóközpont előtti téren tartják meg a Figyelmesen biciklizz, hogy észrevegyenek! projekt első előadását.

Kerékpárfutamok a Péterváradi várban

A város talán leglátványosabb helyszíne, ahol a rangos Hegyikerékpár Európa-bajnokságot is megszervezik, vagyis a Péterváradi vár, az idén is az említett sport központjává fog válni. A Petrovaradin Fortress bike fesztivált április 27-e és 28-a között tartják meg, amelynek során a hegyi-kerékpározás nagyjai a bástyáktól az alagutakon át a hidacskákon átívelő pályán tekerve fognak küzdeni az olimpiai részvételt biztosító pontokért.