2024. április 25., csütörtök

Suli-buli a Sonja Marinković iskolában

A múlt szombaton immáron harmadik alkalommal tartottak Suli-bulit az újvidéki Sonja Marinković Általános Iskolában. A leendő elsősöket és az alsós diákokat Puskás Samu Zsuzsanna tanítónő és Csáki Beáta angoltanárnő szórakoztatta különböző érdekes játékokkal, magyar és angol nyelven. A téma a közelgő húsvét és a Nyuszi volt.

A sok játék után Horvatović Danijela biológiatanárnő igazi sáskasimogatásra invitálta a lelkes és vidám társaságot, akik érdeklődve figyelték a kis állatokat és a tanárnő magyarázatát. A kitűnő hangulatot csak fokozták Takács Dániel testneveléstanár ügyességi versenyei és labdajátékai, amelyek a tornateremben zajlottak.

A foglalkozással egyidejűleg a könyvtárban a szülők kérdéseire Gergely Edvin igazgatóhelyettes igyekezett választ adni, majd Puskás tanítónő az iskolában több éve alkalmazott Lépésről lépésre tanítási módszerrel ismertette meg az érdeklődőket.

A tanítónőtől és a tanároktól megtudtuk, hogy április folyamán hasonló programot terveznek a gyerekek számára, azt szeretnék, ha még inkább megbarátkoznának leendő iskolájukkal és tanítóikkal.