2024. április 23., kedd
PROSPERITATI ALAPÍTVÁNY

Tájékoztató lakossági fórumok

A Prosperitati Alapítvány a jövő hét folyamán is megszervezi a 2018. február 22-én kiírt V. pályázati körrel kapcsolatos tájékoztató lakossági fórumokat a mezőgazdasági integrátorok beszállítóinak támogatását célzó vissza nem térítendő támogatások, bejegyzett mezőgazdasági termelők, egyéni vállalkozók nagyobb hozzáadott értékű helyi termékek létrehozására irányuló beruházások megvalósítására, valamint a pályakezdők vállalkozóvá válásának támogatására irányuló pályázati kiírás kapcsán.

A 2018. június 15-ig benyújtható pályázatok feltételeiről és a pályázási lehetőségekről az alábbi időpontokban és helyszíneken tájékozódhatnak az érdeklődők:

Március 27-én, kedden 10 órai kezdettel Zentagunarason tartanak mezőgazdasági gépbemutatót, majd pályázatismertetőt a piactéren (JNA u. 18. sz.). Szintén március 27-én, kedden 19 órakor Temerinben az Ifjúsági Otthonba várják az érdeklődőket (Újvidéki út 403. sz).

Március 28-án, szerdán 19 órakor Tordán a Művelődési Otthonban (Tito marsall u. 2. sz.) lesz lakossági fórum, március 29-én, csütörtökön 17 órakor pedig Pancsován a Petőfi Sándor MME-ben (Cara Lazara 19. sz.) tájékozódhatnak a pályázni kívánók.