2024. április 25., csütörtök

Együttműködést kötött a Gerontológiai Központ és a Trgopromet

Az Aki szereti a Gerontológiai Központot – adományoz projekt keretében kedden a szabadkai Gerontológiai Központ kertvárosi nyugdíjasklubjában együttműködési szerződést írt alá a Trgopromet és a szabadkai Gerontológiai Központ. A szerződést az újvidéki székhelyű Univerexport csoport tagja részéről Nikola Cvijanović ügyvezető igazgató, a központ részéről pedig dr. Nenad Ivanišević igazgató látták el kézjegyükkel. Az alkalomból megtartott sajtótájékoztatón jelen volt még Ilija Đukanović, a városi tanács egészségüggyel és szociális kérdésekkel megbízott tagja, Željko Đuranović, az Univerexport – Trgopromet szabadkai igazgatója, Olivera Ćirković marketingigazgató és Zoran Taslak, a regionális központ menedzsere is.

A kedvezményeket biztosító szerződés aláírása – Ilija Đukanović, Nenad Ivanišević, Nikola Cvijanović (Fotó: Paszterkó Erika)

A kedvezményeket biztosító szerződés aláírása – Ilija Đukanović, Nenad Ivanišević, Nikola Cvijanović (Fotó: Paszterkó Erika)

– A projekt célja megszólítani a gazdasági szférát, mindazokat, akik termékeiket, illetve szolgáltatásaikat bizonyos kedvezményekkel tudnák felkínálni az otthon lakóinak, a csaknem 9 ezer klubtagunknak és dolgozóinknak. Örömömre szolgál, hogy a hazai székhelyű és szerbiai tőkével rendelkező Univerexport – Trgopromet kereskedelmi lánc elsőként fogadta el felkérésünket. Ezúton felkérném a többi szabadkai kereskedelmi hálózatot és a szolgáltató tevékenységgel foglalkozó vállalatokat, hogy csatlakozzanak a projekthez, mert amellett, hogy nagyszámú fogyasztót tudhatnának magukénak, ezáltal egy társadalmilag hasznos tevékenység részei is lehetnek – mondta dr. Nenad Ivanišević.

Az együttműködés egy hűségkártya-program, amelynek keretében külön kedvezményben részesülnek a gerontológiai klubok tagjai, az otthon lakói, valamint az alkalmazottak.

– Azonfelül, hogy a hűségkártya által jogosultak a kedvezményre, minden vásárláskor külön pontok gyűlnek, majd a megfelelő pontérték után levásárolható pénzutalványt is kapnak a vásárlók –

mondta Olivera Ćirković.