2024. március 28., csütörtök

Hamarosan indul az év legnagyobb jótékonysági koncertsorozata

Mága Zoltán ismét útjára indítja a 100 templomi jótékonysági koncertjét

Rászoruló embertársaink és közösségek megsegítése céljából ismét útjára indítja 100 állomásból álló jótékonysági templomi koncertsorozatát Mága Zoltán hegedűművész, hogy országhatárokon belül és kívül, társadalmi csoportok, vallási felekezetek, valamint iskolás és gyógyulásra váró beteg gyermekek ezreinek tudjon segítséget nyújtani. A hegedűművész korábbi 100 állomásos templomi koncertsorozata, valamint a Hegedűvarázs címmel zajlott szintén 100 koncertből állt jótékonysági akciója és a Hangos és harangok című fesztiválja keretében több száz millió forint értékben, több tízezer embernek adott konkrét segítséget.

Mága Zoltán a most útjára induló újabb ökumenikus jótékonysági misszióját az ország legkülönbözőbb szegleteibe, valamint Erdélybe, Felvidékre és Kárpátaljára és a Vajdaságba is szeretné elvinni, hogy segítséget nyújthasson.

A hegedűművész karitatív küldetést koordináló produkciós iroda várja a határainkon belüli és kívüli magyar lakta települések iskoláinak, önkormányzatainak, egyházi közösségeinek és civil szervezeteinek jelentkezését konkrét segítségigényük megjelölésével, akik részesei szeretnének lenni a 100 Templomi jótékonysági koncertsorozatnak.

A jelentkezést a magazoltan@magazoltan.com email címre 2018. április 30-ig várják.