2024. április 16., kedd

Megtartották a számlás nyereményjáték második húzását

1 belgrádi lakás, 12 személygépkocsi és 60 ezer dináros vásárlási utalványok találtak ismét gazdára

A Vedd el a számlát és nyerj! állami szerencsejáték keretében ma tartották meg a második húzást. A 17:30-kor kezdődő eseményt a Szerbiai Rádió és Televízió egyes csatornája élőben közvetítette.

A második húzás keretében egy 52,53 négyzetméteres belgrádi lakás, 12 Fiat 500L típusú személygépkocsi és 20 darab 60 ezer dinár értékű, a Tehnomanija és a Gomex üzletekben beváltható vásárlási utalvány talált gazdára. A húzás, illetve később a borítékban található számlák szabályosságát egy 5 tagú bizottság ellenőrizte.

Ebben a fordulóban a belgrádi lakást az ariljei Uroš Protić nyerte. Fiat 500L gépkocsit nyert Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejičić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Đorđević, és Živa Bogaroški.

A szürkegazdaság felszámolását szolgáló állami nyereményjátékra a tavalyi két fordulótól eltérően az idén bármilyen borítékban be lehet küldeni a számlákat. A borítékot nem kell megcímezni, csupán olvashatóan rá kell írni: „UZMI RAČUN I POBEDI 2018”. A boríték hátoldalán olvashatóan fel kell tüntetni a játékos nevét, lakcímét, a postai irányítószámot, valamint a játékos telefonszámát. Csak nagykorúak vehetnek részt a játékban. Egy borítékba 10 adómemóriás pénztárgépes számlát (nyugtát) vagy kártyás fizetéskor kapott 10 bizonylatot (szlipet), szelvényt kell tenni. Ugyanabba a borítékba semmiféleképpen nem kerülhet számla is és szlip is. Egy-egy nyugtának, illetve kártyás fizetéskor kapott bizonylatnak legalább 100 dinár értékűnek kell lennie. Kizárólag az idén kapott számlákkal és szelvényekkel lehet részt venni a nyereményjátékban. Egy személy korlátlan számú borítékot beküldhet. A boríték küldése ingyenes.