2024. március 28., csütörtök

Szombaton ismét sorsolás

Újfent belgrádi lakás, személygépkocsik és vásárlási utalványok várnak gazdára

A Vedd el a számlát és nyerj! állami szerencsejáték keretében szombaton tartják meg a második húzást. A 17:30-kor kezdődő eseményt a Szerbiai Rádió és Televízió egyes csatornája élőben közvetíti. A nyertes borítékokat színészek, közéleti személyiségek húzzák ki.

A második húzás keretében egy 52,53 négyzetméteres belgrádi lakás, 12 Fiat 500L típusú személygépkocsi és 20 darab 60 ezer dinár értékű, a Tehnomanija és a Gomex üzletekben beváltható vásárlási utalvány talál gazdára. A húzás, illetve később a borítékban található számlák szabályosságát egy 5 tagú bizottság ellenőrzi. Ha valamelyik boríték vagy a benne lévő számlák valamelyike valami okból nem felel meg a szabályoknak, újabb borítékot húznak ki. A szerb kormány megbízott munkatársa már vasárnap értesíti a szerencsés nyerteseket, a névsorukat pedig a Politika belgrádi napilapban, a szerb kormány honlapján (www.srbija.gov.rs), a Vedd el a számlát és nyerj! szerencsejáték honlapján (www.uzmiracun.rs) és a Szerbiai Rádió és Televízió honlapján (www.rts.rs) is közzéteszik.

A szürkegazdaság felszámolását szolgáló állami nyereményjátékra a tavalyi két fordulótól eltérően az idén bármilyen borítékban be lehet küldeni a számlákat. A borítékot nem kell megcímezni, csupán olvashatóan rá kell írni: „UZMI RAČUN I POBEDI 2018”. A boríték hátoldalán olvashatóan fel kell tüntetni a játékos nevét, lakcímét, a postai irányítószámot, valamint a játékos telefonszámát. Csak nagykorúak vehetnek részt a játékban. Egy borítékba 10 adómemóriás pénztárgépes számlát (nyugtát) vagy kártyás fizetéskor kapott 10 bizonylatot (szlipet), szelvényt kell tenni. Ugyanabba a borítékba semmiféleképpen nem kerülhet számla is és szlip is. Egy-egy nyugtának, illetve kártyás fizetéskor kapott bizonylatnak legalább 100 dinár értékűnek kell lennie. Kizárólag az idén kapott számlákkal és szelvényekkel lehet részt venni a nyereményjátékban. Egy személy korlátlan számú borítékot beküldhet. A boríték küldése ingyenes.