2024. április 25., csütörtök

Hamarosan kihúzzák az első nyerteseket

Szombaton egy belgrádi lakást, 12 személygépkocsit, valamint vásárlási utalványokat sorsolnak ki

A Vedd el a számlát és nyerj! állami szerencsejáték keretében szombaton tartják meg az első húzást. A 17:30-kor kezdődő eseményt a Szerbiai Rádió és Televízió egyes csatornája élőben közvetíti. A szerencsés nyerteseket sportolók, közéleti személyiségek húzzák ki.

Az első húzás során egy 53,53 négyzetméteres belgrádi lakás, 12 Fiat 500L típusú személygépkocsi és 20-20, a Tehnomanija és a DIS üzletekben levásárolható vásárlási utalvány talál gazdára. A húzás, illetve később a borítékolt számlák szabályosságát egy 5 tagú bizottság ellenőrzi. Ha valamelyik boríték, illetve az abba csomagolt számlák valami miatt nem felelnek meg a szabályoknak, újabb borítékot húznak ki.

A Vedd el a számlát és nyerj! nyereményjátékra a tavalyi két fordulótól eltérően az idén bármilyen borítékban be lehet küldeni a számlákat. A borítékot nem kell megcímezni, csupán olvashatóan rá kell írni: „UZMI RAČUN I POBEDI 2018”. A boríték hátoldalára olvashatóan fel kell tüntetni a játékos nevét, lakcímét, a postai irányítószámot, valamint a játékos telefonszámát. Csak nagykorúak vehetnek részt. Egy borítékba 10 adómemóriás pénztárgépes számlát (nyugtát), vagy kártyás fizetéskor kapott 10 bizonylatot (szlipet), szelvényt kell tenni. Ugyanabba a borítékba semmiféleképpen nem kerülhet számla is és szlip is, vagyis ezek nem keveredhetnek ugyanabban a borítékban. Egy-egy nyugtának, illetve kártyás fizetéskor kapott bizonylatnak legalább 100 dinár értékűnek kell lennie. Kizárólag az idén kapott számlákkal és szelvényekkel lehet részt venni a nyereményjátékban. Egy személy korlátlan számú borítékot is beküldhet. A boríték küldése ingyenes.