2024. március 28., csütörtök
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Nem sikerült gólt lőni

Szabadka: Spartacus–Dečić 0:0

Városi stadion, 100 néző, vezette: Paštar (Szabadka).

Spartacus: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Milošević, Jočić, Simura, Đuričin, Glavčić, Čečarić, Nikolić. Játszott még: I. Lučić, Torbica, Tekijaški, Dunđerski, Vukčević, M. Lučić, Medina Valdez.

Dečić: Namasko, Golubović, Nestorović, Mihajlović, Krkanović, Božanović, Đukić, Vujačić, Camaj, Lazarević, Savićević.

A bajnoki folytatás előtti főpróbán gól nélküli döntetlent hozott a szabadkai és a montenegrói szuperligás csapat összecsapása. Végig a Kék Galambok diktálták a tempót, egyedül a gól hiányzott a hazaiak játékából. A vendégek minden erejükkel kapujuk megőrzésére törekedtek, ami sikerült nekik, így veretlenül zárták a szabadkai vendégszereplést. Aleksandar Veselinović, a Spartacus vezetőedzője elmondta, hogy elégedett a hozzáállással, egyedül csak a győzelem maradt el.

Egy olyan csapat ellen játszottunk, mely kilencven percen keresztül csak a védekezésre összpontosított, mi pedig ezen a nehéz talajú pályán nem tudtuk feltörni a montenegrói reteszt. Több hasonló mérkőzés vár ránk a bajnokságban, így előbb-utóbb meg kell találnunk erre is a megoldást. Az elkövetkező két napban kipihenik magukat a játékosaim, majd újra a munkáé lesz a főszerep, hiszen a hétvégén Kruševacon a Napredak elleni mérkőzéssel folytatódik a bajnokság – mondta Veselinović.