2024. március 29., péntek

Szörnyű baleset Belgrádnál

A balesetnek nem volt szemtanúja.

A szörnyű közlekedési balesetben, amely valószínűleg az elmúlt éjszaka történt, és csak ma délelőtt 10 óra tájban vették észre, életét vesztette M.B. (36 éves) férfi és egy valamivel fiatalabb nő, akiről a rendőrség feltételezi, hogy a felesége volt. A tragédia Borča közelében, Crvenka településen történt.

A baleset helyszínétől mintegy 200 méterre lévő lakók azt mondják, semmit sem hallottak, amíg a délelőtti órákban a helyszínre nem érkezett a rendőrség, a tűzoltók és a búvárok.

Délelőtt 9 óra 50 perc körül egy járókelő véletlenül vette észre a folyóban a személygépkocsit, és azonnal értesítette a rendőrséget. Amikor a rendőrök megérkeztek, és elkezdődött a kocsi partra vontatása, csak akkor fedezték fel a járműben a nő és a férfi élettelen testét. Időközben a búvárok is megérkeztek, akik átkutatták a jéghideg csatornát, hogy kiderüljön, volt-e még utas a járműben.

A jelek szerint baleset akkor történt, amikor a személygépkocsi nem tartotta be a megengedett sebességet, és a kanyarban lerepült az útról, bele a folyóba.