2024. március 28., csütörtök

Hol vész el a vállalkozások eredménye?

Ezzel a címmel és azzal az elhatározással tartottak szemináriumot kedden a Magyarkanizsai Gyógyfürdőben, hogy folyamatosan hasznos és reálisan megvalósítható tanácsokkal lássák el a szervezetek, intézmények és vállalkozások vezetőit.

Fotó: Puskás Károly

Fotó: Puskás Károly

A CO Rendszertanúsítási Kft. Magyarkanizsa – a budapesti Certop International Holding tagja és a Mediation Team Kft. Magyarkanizsa társszervezésében lezajlott előadásra sokan voltak kíváncsiak.

„Tudatos és kompetens vezetőket szeretnénk képezni, hogy a vállalkozásaik stabilabbak és sikeresebbek legyenek. Képzéseink hatására jelentősen megnövekedjen az ügyfeleink eredménye, és pozitív irányba változzon a cégvezetők, valamint a munkatársaik élete.” Ez az elsődleges céljuk, és ezért folyamatosan tesznek is. A budapesti előadó, Laczkó Péter, a Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. igazgatója már nem is első ízben járt Magyarkanizsán, hogy olyan témaköröket dolgozzon föl az érdeklődőkkel, mint azt, hogy miért teljesítenek a vállalkozások jóval a termelési képességük alatt. Miért vannak nagymértékben kitéve a piaci, környezeti hatásoknak? Hogyan lehet komoly beruházások nélkül is jelentős mértékben megnövelni egy vállalkozás bevételét és eredménytermelő képességét? Egy briliáns menedzsment eszköz a bevétel, a hatékonyság és az eredmény tudatos megnövelésére.

Sándor Tibor, a Certop igazgatója elmondta, hogy ő maga is kezdetben kicsit szkeptikus volt, hogy a világban és Európában bevált és eredményeket hozó irányítási módszerek hogyan működnek majd a Balkánon és ezen belül Szerbiában. Az, hogy a cég már tizenkét éve működik eredményesen, bizonyítja, hogy az ügyvitelükbe beépített irányítási technikák jól működnek. Ezt kívánják átadni a többi érdeklődőnek is a környékben.

A keddi előadáson Laczkó Pétert 86 résztvevő hallgatta, aki elmondta, hogy a gyakorlati haszonra törekednek elsősorban, hogy a hallottakat aztán alkalmazni is tudják.

– Elsődleges törekvésünk, hogy segítsük a vállalkozókat, hogy elérjék a céljaikat, jobban tudjanak működni, és józan, egyszerű, gyakorlati rendszerek bevezetésére tanítják őket, ami által több bevételre tehetnek szert.

A díjmentes szeminárium tudatossá tette a jó működést, és a problémafelismerésre is alkalmat adott.