2024. március 29., péntek

A Legjobbak Szerbiából

Február közepétől lehet szavazni

A Szerbiai Gazdasági Kamara a szerbiai kormány kereskedelmi, idegenforgalmi és távközlési minisztériumával együttműködve tizenharmadik alkalommal szervezi meg A Legjobbak Szerbiából elnevezésű akcióját.

A legjobb árukat és vállalati márkákat 24 kategóriában választják meg, amelyek között három új kategória is szerepel, a legjobb hotelek Szerbiában, a legjobb kis turisztikai szálláshely Szerbiában, és Szerbia legjobb bioterméke. A Legjobbak Szerbiából akciót 2004 óta rendezik meg és eddig több, mint 1700 márka vett részt rajta, ebből 312 vitt el elismerést különböző kategóriákban. A legjobbak kiválasztására külön módszertant dolgoztak ki, amely magában foglalja a piaci-pénzügyi paraméterek elemzését, a fogyasztók, az üzleti partnerek és a szakértők szavazását, valamint a zsűri értékelését.

A zsűri a kereskedelmi, idegenforgalmi és távközlési minisztérium, a mezőgazdasági minisztérium, illetve a Szerbiai Gazdasági Kamara képviselőiből, valamint a marketing, a média és kommunikáció, a fogyasztóvédelem területén kiemelkedő szakértőkből áll. Az akcióban való részvétel ingyenes. A vállalatoknak jelentkezni és szavazni a www.naljboljeizsrbije.com hivatalos honlapon lehet. A szavazás február közepén kezdődik.