2024. április 24., szerda

Rendőrségi krónika

Szesszel buktak le
A rendőrség egy belgrádi rendszámtáblájú áruszállító kombi ellenőrzése során 1620 liter szeszes italt foglalt le Inđiján. A zárjeggyel ellátott italokról feltételezik, hogy hamisított termékekről van szó. A lefoglalt áru értékét 600 ezer dinárra becsülik. A 41 éves sofőr ellen bűnvádi feljelentést tesznek.
Drogot rejtegetett
A Versec környéki Lj.G.-t (49) kábítószer birtoklásának gyanújával tartóztatták le Nagybecskereken. Az illető január 20-án az esti órákban egy hamburgeres gyorsétkezde munkatársait is megfenyegette, valamint kárt okozott a Nagybecskereken található üzlethelyiség berendezésében. Ezután elszökött, a rendőrség azonban gyorsan a nyomára bukkant. A gyanúsítottnál pszichoaktív szereket találtak. Az illető a rendőrségi tisztségviselőket sértegette és fenyegetőzött is. Az ügyben 48 órás előzetes letartóztatást rendeltek el, és bűnvádi feljelentést tettek.
Rablás Nádalján
A szenttamási rendőrség Nádalján egy rablási esettel szembesült. A gyanú szerint két helyi polgár rátámadt egy 53 éves személyre, a földre kényszerítették és elvették pénztárcáját. A gyanúsítottak ellen bűnvádi feljelentést tesznek.