2024. április 19., péntek

Mesés pályázat

Április másodika a meseírás és a gyermekkönyvek nemzetközi napja. Ez alkalomból a topolyai Művelődési Ház pályázatot ír ki gyermekek és gyermeklelkű felnőttek részére, magyar népmesék ihlette kompozíciók elkészítésére. A pályázatra jelentkezhetnek egyének és csoportok is, mint például óvodások, iskolások, művelődési központok, egyesületek, hagyományápoló körök, kézművesek.

Ajánlatos, hogy az alkotások természetes- (fa, papír, csuhé, gyapjú, gyékény) vagy újrahasznosítható anyagok felhasználásával készüljenek.

A kiállításon való részvételt kérnénk legkésőbb 2018. március 9-ig jelezni személyesen a topolyai Művelődési Ház irodájában személyesen a Fő utca 12. szám alatt, telefonon a 024/713-515-ös telefonszámon, vagy e-mailben a kultura@stcable.net e-mail-címen. A munkákat 2018. március 16-án 9 és 18 óra között fogadjuk a topolyai Művelődési Ház mozijának előcsarnokában. Kérjük, hogy a mese címét okvetlen tüntessék fel a munkákon!

A kiállítás megnyitójának tervezett ideje 2018. március 21-e 16 óra. A kiállítás a tervek szerint április 5-ig lesz megtekinthető.