2024. április 25., csütörtök

Pályázat különleges sportprogramokra

Magyarkanizsa önkormányzata nyílt fölhívást tett közzé lakossági sportprogramok finanszírozására az idei évben. A községi költségvetésből erre a célra 600 000 dinárt fordítanak.

A cégjegyzékben szereplő, magyarkanizsai székhellyel rendelkező szervezetek pályázhatnak, amelyek legalább egy év gyakorlattal rendelkeznek, nonprofit vagy túlnyomórészt nonprofit alapon működnek.

Nem pályázhatnak viszont csődeljárás alatt levő szervezetek, vagy azok, amelyeket az utóbbi két évben gazdasági vétség miatt jogerősen elmarasztaltak, valamint ha számlájukat adó- vagy társadalombiztosítási tartozás miatt zárolták.

A pályázat óvodai és iskolai sport (iskolai sportkörök és egyesületek működése, községi és községközi iskolai sportversenyek stb.) támogatására, valamint kiemelt községi jelentőségű sportversenyek szervezésére szól.

Jelentkezés az önkormányzat hivatalos honlapján közzétett nyomtatványon a közigazgatási hivatal ügyfélszolgálatán átadva vagy postai úton elküldve nyújtható be. Cím: Magyarkanizsa község, Fő tér 1., 24420 Magyarkanizsa, kötelező jelölés: „Jelentkezés különleges sportprogramok támogatására”.

A pályázat január 31-éig érvényes. A jelentkezők február 15-én kapnak értesítést a jóváhagyott programokról. A pályázó köteles a program befejezésétől számított 15 napon belül jelentést küldeni a bizottságnak. A késve és hiányosan benyújtott jelentkezéseket a bizottság figyelmen kívül hagyja.

A pályázatról további fölvilágosítás Vuković Igortól kapható a 064/806-2198-as telefonszámon kapható.