2024. április 23., kedd

Öngyilkosságra készült a kislány?

Egy 13 éves kislány akart ma Zimonyban kiugrani a család harmadik emeleti lakásából, ám a rendőrség és a mentőcsapatok megakadályozták ebben.

Miután riasztották a rendőrséget és a mentőt, a kislányt eltávolították a lakás ablakából, és a lakásban együtt várták, hogy megérkezzenek a kislány szülei.

A Blic napilapnak nyilatkozó szomszédok elmondása szerint a kislány nem kiabált és nem is csinált drámát abból, amire készült. Az épületben takarító nő fél óráig könyörgött neki, hogy ne ugorjon ki a lakásból, majd amikor megérkezett a rendőrség és a mentők, ők vették át a helyzet irányítását.

A rendőrök betörték a lakás bejárati ajtaját és néhány percen belül „lekönyörögték” a lányt a lakás ablakából, majd a mentőszolgálatok orvosai valamivel fél egy után vezették ki az épületből, fekete kapucnival a fején, eltakarva az arcát.

A kislány egyedül tartózkodott a lakásban, az édesanyja ugyanis dolgozott. Az egyik szomszédasszony elbeszélései szerint a kislány nagyon fáradtnak tűnt, sápadt volt, amíg az ablakpárkányon állt az ablakkeretbe kapaszkodva.