2024. április 23., kedd

Négymillió dinár pénzjutalom a dolgozóknak

Mintegy ötszáz munkását jutalmazta meg a požarevaci Union MZ tulajdonosa

Zvonko Milenković, a požarevaci Union MZ családi vállalkozás tulajdonosa úgy döntött, négymillió dinárral jutalmazza meg a dolgozókat, az üzem 25 éves fennállása alkalmából.

A jelentősebb munkaévvel rendelkezők 8000 dinárt kaptak, míg azoknak, akik kevesebb mint egy éve dolgoznak a vállalatnál, minden egyes ott töltött hónapért 700 dinár jutott.

– Nagy siker a vállalat fennállásának a 25. évfordulója, ilyen gondokkal teli időszakban. Ennél fogva kevés az olyan vállalat, amely manapság ilyen jellegű sikerrel büszkélkedhet. Mindez azonban a munkásoknak köszönhető. A döntéssel, hogy megjutalmazzuk az alkalmazottakat, a vezetőség tiszteletét szeretnénk bemutatni a mintegy 500 dolgozónk iránt, akik a vállalathoz fűződő elkötelezettségüket mindeddig számos módon tanúsították – mondta Zvonko Milenković.

Az Union MZ családi vállalkozás, a legsikeresebbek egyike Požarevac környékén és Szerbiában egyaránt. Mindezt immár több évtizedes fennállása és sikeres üzleti eredményei is bizonyítják. A vállalat többek között húsipari termékek előállításával, tojás és naposcsibék tenyésztésével, valamint kenyér- és tésztaáru előállításával foglalkozik.

A sikeres üzleti tevékenység mellett az Union MZ vállalat jótékonysági kezdeményezéseiről is ismert, három évvel ezelőtt ugyanis egymillió dinár értékű húscsomagokat adományozott a szerbiai árvízkárosultaknak.