2024. március 29., péntek

A szeretet ünnepén – szeretettel

Karácsony napján a Szabadkai Gerontológiai Központ Felnőttek otthonában lakóknak százötven ajándékcsomaggal kedveskedett a DM. Az ajándék átadásakor megtartott sajtótájékoztatón Nenad Ivanišević, az intézmény megbízott igazgatója, valamint a DM képviseletében Anđela Vujačić nyilatkozott a média képviselőinek.

A raklapnyi ajándék megérkezett az időseknek – Anđela Vujačić és Nenad Ivanišević (Fotó: Paszterkó Erika)

A raklapnyi ajándék megérkezett az időseknek – Anđela Vujačić és Nenad Ivanišević (Fotó: Paszterkó Erika)

– Különösen szép pillanatok egyike egy intézmény életében, amikor valakitől kapunk valamit és az illető ezért nem kér cserébe semmit. A DM mint társadalmilag felelős intézmény a szabadkai Gerontológiai Központ Felnőttek otthona lakóit örvendeztette meg adományaival. Hiszem, hogy nem ez az egyetlen alkalom, amikor ilyen téren gondolnak intézményünkre – mondta Nenad Ivanišević.

Anđela Vujačić, a DM marketinggel és kommunikációval megbízott képviselője a sajtó képviselőinek elmondta, hogy cégük az idén is országos szinten szervezte meg a humanitárius akciót, mintegy kétezer ajándékcsomaggal kedveskedtek az időseknek. A termékeikből álló ajándékcsomagokkal azoknak az időseknek kedveskedtek, akik nem saját otthonukban, hanem intézményben élnek. Többek között menhelyeken és idősek otthonában élő személyek kaptak ajándékcsomagot a DM-től a karácsonyi és újévi ünnepek alkalmából.