2024. március 29., péntek

Megújult a mórahalmi gyógyfürdő

Mórahalmon a város karácsonyi ajándékaként átadják a Szent Erzsébet Gyógyfürdő megújult főépületét, amely az ünnepek alatt hosszabbított nyitva tartással hívogatja a vendégeket.

A tavasszal kezdődött fejlesztés során újjászületett az egész fürdő, lehetővé téve a vendégek fogadási feltételeinek javítását, elősegítve a pénztárak, illetve beléptető kapuk kapacitásnövelését. Az új fogadócsarnokban leegyszerűsödik a beléptetés, bővül az öltözőkabinok és a ruhatárak száma, valamint a háttériroda-helyiségek mellett kiépül egy büfé és egy üvegtetős belső díszkert is.

Az ünnepélyes átadásra december 22-én, 16 óra 30 perckor kerül sor a Mórahalmi Városkarácsony programsorozatának részeként. A megnyitón forró teával és forralt borral várják a vendégeket, akik az átadási ünnepséget követően este tíz óráig ingyenesen fürdőzhetnek, valamint ünnepélyesen felkapcsolják a fürdő új díszvilágítását is. További jó hír a fürdő törzsvendégeinek, hogy a létesítmény az idén egyetlen napra sem zár be, sőt december 21-étől egészen január 13-áig hosszabbított nyitva tartással este tíz óráig nyitva tart. Az újévben tehát megújult fürdővel és óriási akciókkal találkozhatunk.