2024. április 18., csütörtök

Két halott Zenta és Ada között

Frontálisan ütközött két autó
A frontális ütközésben a Mitsubishit szinte maga alá gyűrte a dzsip (Gergely József felvétele)

A frontális ütközésben a Mitsubishit szinte maga alá gyűrte a dzsip (Gergely József felvétele)

Ma délután két óra tájban halálos kimenetelű közlekedési szerencsétlenség történt az Ada és Zenta közötti főúton, amelyben két személy életét vesztette és ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A szörnyű baleset helyszínelése több órát vett igénybe, sötétedés után, öt óra tájban oldották föl az útzárlatot és folyathatták útjukat az erre közlekedők.

A baleset súlyosságára utal, hogy a nyílt úton a két frontálisan összeütközött személygépkocsi közül az egyik, egy sötétkék SA rendszámtáblás Mitsubishi eleje a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a jármű vezetője és a mellette ülő útitársa a nagy erejű ütközéstől szörnyethalt. Meg nem erősített információk szerint a Mitsubishi hátsó ülésén is volt egy utas, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset másik részvevője egy magyar rendszámtáblás KIA Sportage dzsip volt, amelyet egy hölgy vezetet, aki a nagyobb és erősebb gépkocsi karosszériájának köszönhetően sérülésekkel ugyan, de túlélte a borzalmas ütközést. A két gépkocsin keletkezett deformálódások mértékéből arra lehet következtetni, hogy nagy sebességgel csapódtak egymásnak.