2024. április 19., péntek
RÖPLABDA

Negyedszer sem sikerült

Zsinórban negyedik vereségüket szenvedték el a Vojvodina röplabdázói a Novi Pazar-i vendégszerepléseken, így legyőzőjüknek átengedték a Szuperliga első helyét. Az újvidékiek ezúttal nem jártak messze a sikertől, de a második játszmában nem használták ki a szettlabdát, az ötödikben pedig csak 8:8-ig tudták tartani az egyensúlyt. Minden jel arra utal, hogy az alapszakaszban az ország két legjobb csapatának versenyfutása dönt a rájátszás első rajtpozíciójáról, a hátralevő 11 fordulóban pedig a perdöntő a tavaszi újvidéki visszavágó lesz, s e tekintetben nagyon értékesnek bizonyulhat a vendégségben szerzett egy pont is.

A kupában címvédő ópázovai Jedinstvo gárdája a női mezőnyben azért nem foglalta el a 7. forduló után az első helyet, mert a vajdasági rangadón játszmát veszített, és valamivel gyöngébb játszmaaránya miatt szorult a bajnoki címet védő Vizura mögé.

Ma és holnap tartják meg a kupa negyeddöntőjének visszavágóit, amivel kialakul a négyes döntőre érdemesek listája. A Spartacus csapata ma a C. zvezda vendége lesz, a Vojvodina holnap az ópázovai Jedinstvót fogadja.