2024. március 28., csütörtök

Soros coming outja

Soros György kijött a fényre. Soros György bátor.

Persze, minden oka megvan a bátorságra. Megszámlálhatatlanul sok pénze, alapítványa, tévéje, újságja, hírportálja van.

Nem fog összedőlni a világ, a tegnapelőtti coming outjától. Az ő világa legalábbis egészen biztosan nem.

Liberális barátaink világa viszont annál inkább.

Liberális barátaink ugyanis kedden kénytelenek voltak szembesülni azzal a ténnyel, hogy az a világ, amelyben Soros György csak egy Fantomas, egy mumus, egy Fidesz által kitalált, unortodox Emánuel Goldstein, egy magyar gyerekek ijesztgetésére kitalált mesebeli kis manó, tehát, amit eddig valóságnak hittek, összedőlt.

Atomjaira hullott.

Vége van. Béke poraira.

Liberális barátaink nem először nevetik ki dölyfösen, felsőbbrendűségük hamis tudatában jól átgondolt érveinket, és a valóságot.

A teljesség igénye nélkül néhány példa:

Nem lesz gázáremelés
Nem lesz vizitdíj
Nem lesz adóemelés
Hazudtak reggel, délben és este
Nyilvánvalóan végighazudták az utolsó másfél-két évet
Nem csináltak semmit

Csak aztán jön az a fasisztanáciirredenta, büdös nagy valóság, és egy bődületes jobb csapottal halántékon vágta az Orbán-gyűlölettől elvakult liberális barátainkat.

Kiderült, hogy lesz vizitdíj, lesz gázár- és lesz adóemelés.

Mindezekre pedig azért volt égetően nagy szükség, mert a szoclibek végighazudták az utolsó másfél-két évet, és közben nem csináltak semmit. Nyilvánvalóvá vált az is, hogy amit mondtak – mármint a szoci kormány – az nem igaz.

A mi ballib barátaink szentül hitték, hogy minden szuper, hasít a gazdaság, és minimum kétméteres ugrásra készül Kóka János, Pannon Pumája, csak azok a békétlenkedő mucsai fideszesek kavarják már megint.

Dölyfösen hahotáztak, majd odarakták az ikszet, ahova rakták.

Most már történelem.

Persze egy jelentős részük meghamisítaná ezt a történelmet, no de valakik csak megválasztották a hibbant és hazug Nérót, és népes udvartartását.

És azok a valakik nem mi voltunk.

De hagyjuk is a múltat, mert már történelem. A történelemhamisításra tett próbálkozások ellenére.

A jelen pedig a következőképpen néz ki: Soros György egy olyan dúsgazdag milliárdos, akinek nagyon határozott elképzelése van az Európai Unióról, a bevándorlásról, a nemzetállamokról és Orbán Viktorról.

Valamint, bár keddig ezt megpróbálta leplezni, van neki még a határozott véleménye megvalósítása érdekében létrehozott számtalan „civil” szervezete (NGO-ja), hírportálja, és baráti politikusa.

Liberális barátaink pedig egészen pontosan keddig hahotázhattak gúnyosan, öblös hangon, hogy:

„Ja persze, emögött is Soros van.”

„Persze, ez is Soros-szervezet.”

De ma már vissza kell tartaniuk a kitörni készülő nevetésüket.

Soros György ugyanis kijött a fényre.

Úgy is mondhatnák, ki lett csalogatva.

És a dühödt milliárdos hibát hibára halmoz.

Pont azt a hazug narratívát cáfolja, hogy nincsenek is civil szervezetei, nem akar beavatkozni a magyar belpolitikába, és hogy nem arra használja a pénzét, hogy Orbánt támadja. Na jó, ne kerülgessük a forró kását! Mondjuk ki: hogy az Orbán-kormányt megbuktassa.

Az utóbbi két nap tanulsága, hogy Soros György mindezeket beismerte.

Beismerte, hogy nem tetszik neki, amit Magyarország kormánya csinál, nem tetszik neki, ahogy Magyarország kormánya a migrációhoz viszonyul, és minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy a Fidesz-kormányt megbuktassa.

Ezek a tények.

Tette ezt azért, mert a kormány kíváncsi volt állampolgárai véleményére a tekintetben, hogy szeretnék-e tudni, ki és milyen pénzből támogatja azokat az úgynevezett „civil” szervezeteket, amelyek Magyarországon működnek, és amelyek egészen véletlenül szinte minden dologban ugyanazt gondolják, jelesül, hogy meg akarják buktatni Magyarország törvényesen, kétharmaddal megválasztott kormányát.

Soros György feladta az eddigi rejtőzködő életvitelét, mert látja, hogy a magyar emberek meg fogják tudni – hiszen meg akarják tudni –, hogy a mindenféle kódnevekkel becézett alapítványok és civil szervezetek mind-mind az ő nagyságos kegyelméből és pénzéből működnek.

Soros György ettől fél. Szó sincs az alapítványai vegzálásáról, szó sincs a civil szervezeteinek betiltásáról vagy jogaik korlátozásáról.

Egyszerűen arról van szó, hogy kiderülhet végre, ki áll a lejárató cikkek mögött, ki finanszírozza a Magyarországot folyton és életvitelszerűen elítélő szervezeteket.

Soros György fél az igazság napvilágra kerülésétől.

Soros György az átláthatóságtól fél.

Attól fél, hogy alapítványai, szervezetei, hírportáljai átláthatóvá válnak.

Soros György attól fél, hogy kiderülhet, ő áll a Helsinki bizottságok, a Taszok, a Migszolok, a 444-ek, egyszóval a migrációt erőszakosan propagáló, és az Orbán-kormányt még erőszakosabban támadó szervezetek mögött.

Pedig az igazság szabaddá tesz. És mellékhatásként nagy mértékben csökkentheti libsi barátaink gúnyos hahotázásainak hangerejét.

De sebaj.

Egyszer majd meg fogják köszönni, hogy mi idejében szóltunk.

Vagy letagadják, hogy gúnyosan röhögcséltek a sorosozás hallatán.

Meghamisítják a történelmüket és a múltjukat.

Úgy szokták.

(888.hu, november 23.)