2024. március 28., csütörtök

Elismerés a munkássportolóknak

Kislinder Gábor polgármester és Milan Janus sportért felelős tanácsos fogadták a topolyai és a kishegyesi község legeredményesebb munkássportolóit

A munkásolimpiára készülő topolyai és a kishegyesi község munkássportolói közül többen is olyan eredményeket értek el a körzeti és tartományi bajnokságokon, ami lehetővé teszi számukra, hogy selejtező nélkül vehessenek részt a legrangosabb rendezvényen. Ilyen például az asztalitenisz-csapat és a kishegyesi kézilabdacsapat, illetve a tizenkét egyéni számban induló sportoló is.

A tavalyi év legeredményesebb munkássportolói (Kiss Zoltán felvétele)

A tavalyi év legeredményesebb munkássportolói (Kiss Zoltán felvétele)

– Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy fogadhatom ma és gratulálhatok ezeknek a polgártársainknak, annak tudatában, hogy nem könnyű dolog munka mellett helytállni még a sportpályákon is, csak még büszkébbek lehetünk eredményeikre. Biztatnám őket, hogy a jövőben is figyeljék a pályázati kiírásokat és bátran pályázzanak, hiszen a topolyai és a kishegyesi község is lehetőségeihez mérten, mindig szívesen segít a legeredményesebb sportolóinknak. Köszönöm mindannyiuknak és sok sikert kívánok a munkásolimpián! – mondta Kislinder Gábor a tegnap délben megtartott fogadáson.

Ezt követően Milan Banjeglav, a munkássportjátékok észak-bácskai körzetének koordinátora eredményeik kiemelésével mindenkit egyenként méltatott, és csatlakozott a polgármester jókívánságaihoz. Valamennyi sportoló jelképes ajándékot kapott az önkormányzat képviselőitől, a három legeredményesebb csapat, illetve egyén, a kishegyesi férfi kézilabdacsapat, Dragana Kaluđerović és Srđan Uzelac pedig serleget vehetett át.