2024. április 20., szombat

Főtáblán az OSC

Nemanja Ubović (labdával), az OSC szerb légiósa ezúttal két gólt dobott (Fotó: MTI)

Nemanja Ubović (labdával), az OSC szerb légiósa ezúttal két gólt dobott (Fotó: MTI)

Vaskos meglepetés nem történt a vízilabda Bajnokok Ligája 3. selejtezős körének visszavágóján, így az első meccseken jobb eredményt kiharcoló csapatok kerültek a kiírás főtáblájára. A magyar OSC ezúttal is könnyedén elbánt a volgográdi oroszokkal, s idegenben nem tudott semmi extrát felmutatni a C. zvezda, így története során először jutott ilyen illusztris társaságba a spanyol Sabadell. Valamivel izgalmasabb volt Herceg Noviban és Kazanyban, de sem a Marseille, sem pedig a Szintez nem tudta ledolgozni hátrányát.

A győztes csapatoknak nem sok idejük lesz ünnepelni, mert a BL-küzdelmek már szerdán, október 25-én elkezdődnek, a vesztes csapatok pedig az Eurokupa negyeddöntőjében folytathatják, amelynek a sorsolására ma kerül sor az olaszországi Ostiában.

BL, A csoport: Dinamo (orosz), Jug (horvát), Barceloneta (spanyol), Hannover (német), OSC (magyar), Partizan (szerb), Brescia (olasz), Olimpiakosz (görög).

B csoport: Steaua (román), Nice (francia), Sabadell (spanyol), Jadran (montenegrói), Alphen (holland), Pro Recco (olasz), Spandau (német), Szolnok (magyar).