2024. április 24., szerda

Szeptember végéig várják a fotókat

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája fotópályázatot hirdetett Az én Európám címmel. A pályázat határidejét meghosszabbították, azaz szeptember 30-án zárul.
A szervezők arra kíváncsiak, hogy a Magyarkanizsa községbeli fiatalok miként látják Európát, hogyan élik meg az európaiságot, vagy egyáltalán hogyan képzelik el a „jó Európát”; mit jelent nekik Európa, az Európai Unió egy (még) nem EU-s tagországból.
A pályázatra minimum 16 éves (felső korhatár nincs) amatőr és profi fotósok is jelentkezhetnek, a lényeg, hogy Magyarkanizsáról vagy a községből származó legyen a pályázó, a jelenlegi lakcím nem számít. A legjobb pályamunkákat kiállítják, a legjobb fotót készítő pályázó pénzjutalomban részesül.
A fotókat digitális változatban várják JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum 1 MB méretben. A pályázatra minimum 1, maximum 5 db fotóval lehet jelentkezni.
A képeket a kanc.zamlade.ka@gmail.com e-mail-címre várják a következő adatokkal együtt: név, életkor, lakhely, születési hely, e-mail-cím, mikor és hol készült a fotó, esetleg a kép címe, de ez nem kötelező.
A képeket Borbély Éva esztéta, Cseszkó József fotós és Srdić Igor amatőr fotós bírálja el.
Az e-mail tárgya „Fotópályázat: Az én Európám” legyen!
A hiányos adatokkal érkező pályázatot nem tudják elfogadni!