2024. április 26., péntek

Spéci autók kiállítása

Fotó: Lakatos János

Fotó: Lakatos János

Vasárnap 12 órakor nyílt meg a Tuning & Styling autókiállítás a topolyai piac parkolójában. Erre az alkalomra főleg Vajdaságból, de az ország más városaiból is érkeztek résztvevők.

A kiállítás rendhagyó volt a maga nemében, a kiállított személygépkocsik ugyanis a változatosság széles skáláján mozogtak. Mivel átalakított autókról van szó, egyik járművet sem mondhattuk volna szokványosnak. Némelyek magukon viselték az átalakítás jellegzetes ismertetőjegyeit, másoknak viszont a belső szerkezetük lett átalakítva, aminek köszönhetően erősebbek, gyorsabbak lettek.

A kiállítás megnyitóbeszédében a szervezők kiemelték, hogy nagy örömükre szolgál, és sikerként tartják számon ennek a kiállításnak a létrejöttét, és bíznak abban, hogy a következő alkalommal még nagyobb számban vesznek majd részt rajta az autókedvelők. A kiállítást hivatalosan Saša Srdić, a községi képviselő-testület elnöke nyitotta meg, és jó szórakozást kívánt mindazoknak, akik résztvevőként vagy szemlélőként ellátogattak erre a kiállításra.

Az időjárás ugyan nem volt túl kegyes, az autók szerelmesei mégis jó hangulatban töltötték el az időt.