2024. április 18., csütörtök
HOROSZKÓP

Kétheti előrejelzés

Szeptember 14–27.

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Szeptember közepe ideális állapotot és alkalmakat hoz a szerelemben. A gyerekek kapcsán is örömben részesül, s ha szabadságra megy, az lesz a legjobb megoldás. Ha viszont a munkával akar foglalkozni, túlterhelt lesz, s egészségi probléma is felütheti a fejét. Keresse most hobbijában és szeretteiben az élet élvezetét, csak figyeljen egy kicsit az egészségére is.

Bika (április 21. – május 20.)

Otthonában igen jól fogja érezni magát, és csodálatos családi eseményeknek is részese lesz. Hobbija most aktív időszakban van, ez kihatással lesz több életterületre. Akár pénzt is tud most keresni belőle, esetleg jó áron szerez be hozzá szükséges dolgokat. Szüleivel és a család minden tagjával a kapcsolat nagyon jól alakul, s együttes örömökben lesz részük.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az otthonában sok intéznivaló akad majd, ha valamilyen javítások és szépítések szükségesek, akkor annak itt az ideje. Igen szép utazásban, vendégeskedésben lesz része, esetleg most beszélje meg az ezzel kapcsolatos dolgokat. Járművével meg van elégedve, új újságokat kezdhet el olvasni, s fontos iratokhoz tud hozzájutni.

Rák (június 22. – július 22.)

Pénzügyei gyönyörűen alakulnak, nincs oka aggodalmakra. Lelki téren is meg lesz elégedve, s a családdal kapcsolatos dolgai is sikeresek lesznek. A testvérekkel akadhat egy kis gond, velük lesz most elfoglalva. Segédkezni kell, megbeszélni olyan dolgokat, melyek letisztázatlanok maradtak. Egy találkozás felzaklatja, s legyen óvatos a kijelentésekkel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Meg lesz elégedve azzal a képpel, amit másoknak mutat, s valójában adakozó és kedves tud lenni ön ebben az időszakban. Akik rászolgáltak, megkapják a jutalmat öntől. Ám a pénz egy kis gondot okoz majd, sok szaladgálás és stressz várható ezen a téren. A kocsira többet költ most, mint általában, óvakodjon, ne adjon okot büntetések kiszabására.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Nagyon sokat fog most gondolkodni, mondani, olvasni vagy írni, ügyeljen a titkokra és hibákra, amelyeket elkövethet, gondterhelt lesz, s nem tudja majd betartani ígéreteit. Egy különleges ima vagy rítus esetleg segíthet önnek. Pénzügyei kockázatosak lesznek, ügyeljen, hogy ne költsön meggondolatlanul. Legyen fizikailag aktív, mert másképp kisebb balesetek kísérhetik.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Vajon melyik álma válik most valóra? Az egyik bizonyosan, nagyon elégedett lehet ön. Barátai is nagy becsben részesítik ebben az időszakban, s kellemes időtöltések is lesznek baráti körben. Ha nyugdíjas, netán politikával foglalkozik, esetleg egy szervezetnek a tagja, akkor e téren is valami jó történik önnel. Lelki világában nagy a konfúzió, ám ezt mások nem láthatják.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A státusza megváltozhat ebben az időszakban, s igen kedvesen fog bánni önnel a főnöke, vigyázzanak, ne vigyék túlságba a kedvességet. A barátaival egy kis konfliktusa lesz, főleg ha az alkohol is beleszól. Bizonyos játszmák, csalárdságok játszódnak le ön körül, legyen óvatos. Ha esetleg ön próbál bosszút állni, vigyázzon, mert saját  magának árthat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Összetűzései lehetnek főnökével, esetleg valamilyen egyenruhát viselő személlyel. A komoly szándékai ebben az időszakban jót hoznak. Tegyen lépéseket külfölddel kapcsolatban, ha eddig várt, ott keresse most a boldogságot, a pénzt, az élvezeteket és a szeretetet. A munka terén a megbeszélései nem hozzák meg a várt eredményt, vagy valami tisztázatlan marad. Baj lehet a vízvezetékkel, szennyvízelvezetővel.

Bak (december 22. – január 20.)

Végre változtatni fog felfogásán, mélyrehatóbbak lesznek gondolatai, s konstruktív ötletekkel áll elő. A tudását, bölcsességét most kamatoztathatja. A bankkal kapcsolatos ügyei szépen alakulnak, s mások támogatását is megkapja. Legyen óvatos a közlekedésben, gyalogosként is. Ne higgyen a környezetének, testvérének. Gondokat okoznak a rokonok és szomszédok.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Hát a pénz most nem szereti önt, kicsúszik a kezéből, s nem sokat tehet ez ellen, igyekezzen jó helyen tartani a tartalékot. Ha nyereséget kerget, még nagyobb veszteségbe sodorhatja magát. A szerelem azonban virágozni fog, kényeztetésben lesz része. Partnere pénzügyei homályosak, így vita lehet miattuk. Óvakodjon a felügyelőktől és a rendőröktől, nem lesz számukra szimpatikus, s ezt a pénztárcája bánja meg.

Halak (február 20. – március 20.)

Sajnos a helyzet semmit sem javul, próbálja minél jobban kordában tartani rossz szokásait, függőségeit, csüggedtségét. Keresse a művészetben a kiutat, akár extrém vagy agresszív módon, a zene, a színek, a filmek világa enyhíti a rosszat. Könnyen összetűzésbe kerülhet akár partnerével, akár a külvilággal. A munka jól alakul, s házi kedvencei is örömöt tudnak okozni. Egészsége javulásnak indul.