2024. április 25., csütörtök

Újra régiért újat akció

Csalogatja vásárlóit a kragujevaci Fiat gépkocsigyár

Az idei év első hét hónapja során Szerbiában 16 720 gépkocsit adtak el, ebből 2242-t a Fiat–Crysler Szerbia autószalonjaiban. A vállalat dolgozóinak sztrájkja után – amely mindkét fél megelégedésével zárult –, valamint közös pihenő időszakot követően, a kragujevaci gyárban újra teljes kapacitással folyik a termelés. Az új indulással egyidejűleg új eladási akció is kezdődött, az úgynevezett lojalitási program, amely már bemutatásának első hetében kiemelkedő eredményeket hozott.

„A Fiat 500L gyártmányú gépkocsi szeptember 1-je óta 2500 euróval olcsóbban vásárolható meg, a Nacionale elnevezésű program keretében pedig mindössze 3,99 százalékos kamattal havi 114 eurós részletfizetésre szerezhető be. Az akciót kiválóan fogadták a vásárlók” – nyilatkozták az illetékesek a Fiat egyik eladói szalonjában. „A Nacionale-program keretében klímával, rádióval és számos biztonsági berendezéssel ellátott gépkocsikat kínálunk, valamint az ehhez járó két éves ingyenes fenntartást és ezentúl még egyéves totális garanciát lopás és különféle károk esetére” – tették hozzá.

A vásárlók különösen nagy örömmel vették, hogy több év után újra lehetséges a járművásárlás a „régiért újat” rendszerrel, amelynek keretében teljesen mindegy, hogy a becserélt autó milyen idős.

A kragujevaci Fiat autógyár, amely a szerbiai gépkocsipiac tíz százalékát képviseli, 562,2 millió eurós kivitelével az ország legnagyobb exportőre volt 2017 első felében.