2024. április 24., szerda
FOTÓPÁLYÁZAT

Az én Európám

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája fotópályázatot hirdet Az én Európám címmel. A község újabb kitüntetésben részesül: az idén egyedüli szerbiai községként megkapja az Európa-zászlót, ami újabb lépést jelent az Európa-díj felé. A zászló ünnepélyes átvételére október 20-án kerül sor, ebből az alkalomból kiállítást rendeznek a fotópályázatra beérkezett pályamunkákból a Dobó Tihamér Képtárban.

A pályázat kiírója arra kíváncsi, hogy a Magyarkanizsa községbeli fiatalok hogy látják Európát, hogyan élik meg az európaiságot, vagy egyáltalán hogyan képzelik el a „jó Európát”; mit jelent nekik Európa, az Európai Unió egy (még) nem EU-s tagországból. Utazunk, megélünk dolgokat, és a határ mellett élünk – vajon ezek mennyire hatnak európaiságunkra? Minden fotót örömmel fogadnak, amelyen valahol megjelenik Európa.

A pályázatra olyan fiatalok és magukat fiatalnak valló amatőr és profi fotósok jelentkezését várják, akik jelenleg Magyarkanizsa község valamely településén élnek, illetve innen származnak, és még mindig kanizsainak tekintik magukat. A korhatár minimum 16 év, felső korhatár nincs.

A fotókat digitális változatban várják, JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum 1 MB méretben. Maximum 5 db fotóval lehet pályázni. A legjobb pályamunkákat kiállítjuk, a legjobb fotót készítő pályázó pénzjutalomban részesül. A fotókat szakmai zsűri bírálja el.

A beküldési határidő: 2017. szeptember 20. Az eredményéről a fotópályázat kiírója minden pályázót e-mailben értesít.

A képeket a kanc.zamlade.ka@gmail.com e-mail-címre várják a következő adatokkal együtt: név, életkor, lakhely, születési hely, e-mail-cím, mikor és hol készült a fotó, a fotó címe (ez nem kötelező), az e-mail tárgya „fotópályázat: az én Európám”. A hiányos adatokkal ellátott pályázatot nem fogadják el!

Egyéb információ Kovács V. Sárától a 064/2 325 015-ös mobilszámon, illetve az említett e-mail-címen kapható.