2024. április 20., szombat

Nyári árleszállítások

Magyar Szó/Archív

Harminc százalékos árengedmény a teljes készletre; Totális kiárusítás; Végső leárazás 20-tól 70 százalékig és hasonló plakátok hirdetik a szezonális árleszállításokat (Fotó: Gergely Árpád)

Még bő egy hónap hátra van a nyárból, de a város számos üzletének kirakatában már ott díszeleg a szezonális árengedményeket hirdető plakát, s ahogy közeledik az ősz, egyre több butikban és üzletben bukkanhat az ember leárazásokra. Az árengedmények pedig vonzzák az embereket, legyen szó szezonális vagy év közbeni akcióról, és ilyenkor az üzletekbe betérők száma is jelentősen megnő, arról nem is beszélve, hogy az embert mindig jó érzéssel tölti el, ha pár dinárt megspórolhat, ha pedig több ezer dinárt tud megtakarítani egy-egy akció kihasználásával, akkor mindenképpen megéri élni az árengedményekkel.

Sajnos azonban mindenki a pénztárcája vastagságához mérten kénytelen vásárolni, ezért hiába a nagy árleszállítás, sokak még ilyenkor sem engedhetik meg maguknak, hogy a butikok kínálatából válogassanak, ami nem azt jelenti, hogy ne csábulna el az ember legalább annyira, hogy körülnézzen az üzletben. Aki viszont teheti, biztosan kihasználja, hogy harminc, ötven vagy akár hetven százalékkal olcsóbban vegyen meg magának egy-egy szép darabot, sőt néhányan alig várják a szezonvégi árleszállításokat, hiszen ez az a pillanat, amikor lehetőségük adódik valamilyen márkás darabot is megvásárolni. Bárhogy is legyen, nem kerül semmibe végigböngészni a kínálatot, s ki tudja, milyen darabra bukkanhatunk potom pénzért, ezért aki teheti, nézzen körül a városi butikokban és üzletekben és éljen az akciókkal.