2024. április 20., szombat

Megerőszakolta, megverte és összeharapdálta

Zaječarban egy 20 éves férfi a 19 éves szomszédlányra támadt

A zaječari rendőrség ma letartóztatott egy 20 éves, Zaječar környéki faluban élő fiatal férfit annak alapos gyanújával, hogy megverte, megerőszakolta és összeharapdálta a 19 éves szomszédlányt. A sajtóértesülések szerint az áldozat testén több mint 30 harapás nyoma látszik.

A Blic értesülései szerint a fiatal gyanúsított az utcán támadt a szomszédlányra, majd beráncigálta a saját otthonába. Verni kezdte, fenyegette, letépte a ruháit, majd megerőszakolta. Az erőszak közben pedig összeharapdálta a lány arcát, combját, hasát, miközben ütlegelte is.

Az erőszaktétel után a fiatal férfi hazaengedte áldozatát, de megfenyegette, hogy megöli, ha elmeséli valakinek a történteket. A lányon azonban látszottak az ütések és a harapás nyomai, és a szétszakadt ruhája is csak ezt erősítette meg, így a családtagok mindjárt a zaječari kórházba vitték. Ginekológiai vizsgálattal megállapították, hogy a lányt kegyetlenül megerőszakolták. Riasztották a rendőrséget, amelynek tagjai az elkövető nyomába eredtek.

A rendőrök nem találták otthon a fiatal férfit, később azonban egy zaječari üres lakásban bukkantak rá, ahol sikerült letartóztatni. A férfi beismerte, hogy intim viszonyt létesített a lánnyal, de azt mondta a rendőröknek, hogy a lány önszántából feküdt le vele.

A 20 éves férfi ellen erőszak miatt indítottak bűnvádi eljárást és 48 órás előzetesbe helyezték.