2024. március 29., péntek
MOHOLI NAPOK

Sokszínű falunapi rendezvénysorozat

A hétvégén, holnap és vasárnap Moholon művelődési, szabadidős és sportrendezvényekkel ünneplik meg a falu napját a Moholi Napok programsorozat keretében a Tisza-parti rekreációs központban.

A helyi közösség által szervezett rendezvénysorozat szombaton 7.30-tól gyermekteniszversennyel kezdődik, majd 10 órától asztalitenisz-tornát rendeznek a helyi sportcsarnokban. A Tiszán 14 órától tartják meg a nemzetközi úszómaratont. A tenisz- és asztalitenisz-torna eredményhirdetésére 15 órakor kerül sor a rekreációs központban, ahol 16 órától ebédet szolgálnak föl a lakosságnak. A helyszínen 17.30-tól bábszínház várja a vendégeket, majd 18 órától művelődési műsor, amelyet galambröptetés előz meg. A szabadtéri színpadon 20 órától színházi előadást mutatnak be Moholi rapszódia, amit tudnotok kell saját falutokról címmel a Mol u srcu egyesület szervezésében. Az előadásban közreműködik Miodrag Petrović vendégszínész.

Vasárnap 8 órától a felnőttek számára rendeznek teniszversenyt a rekreációs központban, ahol 15 órakor kezdődik a halászléfőző verseny. 20 órától rockestet rendeznek a szabadtéri színpadon, ahol fellép a Sveti Gral, a Fingerbang és a Jox együttes.