2024. április 25., csütörtök
HOROSZKÓP

Kétheti előrejelzés

Július 20. – augusztus 2.

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Itt az ideje, hogy megbeszélje a dolgokat mind a családtagjaival, mind a munkatársaival. Ha utaznia kell, esetleg tanulni vagy iratokat rendezni, akkor ez az idő ideális erre. Gyerekekkel és fiatalokkal kapcsolatban is sikeresen alakulnak a dolgok, s nyugodtan rendezhet bulikat, grillpartit vagy kirándulásokat a szabadba. Versenyre is kedvező az időszak.

Bika (április 21. – május 20.)

Pénzügyei nagyon szépen alakulnak az elkövetkező két hétben, ám környezete kicsit idegesítő lehet. Most rengeteget írhat, utazhat vagy olvashat, legyen azonban óvatos a közlekedésben. Bizonyos lelki vívódásai lehetnek, és titkos ügyei is igen lefoglalják. Ha rossz előérzete van, okvetlenül hallgasson előérzetére, ám lépéseket is tehet annak érdekében, hogy csodákat fedezzen fel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ez az ön ideje, nagyon jól fogja érezni magát. Rendezze iratait, ápolja rokoni kapcsolatait, kössön szerződéseket, vegyen vagy adjon el dolgokat, és csevegjen, amennyit csak akar. Most nemcsak hagyni fogják önt beszélni, de meg is hallgatják. Igen jó periódus ez ismeretszerzésre, telefoncserére, internet gyorsítására, ez mind örömöt hoz, ám a pénze rohamosan fogy.

Rák (június 22. – július 22.)

Igen szép keresetre tehet szert ebben az időszakban. Ha vannak elképzelései, esetleg be szeretne fektetni valamibe, itt van rá a kedvező idő. A családdal és szülőkkel kapcsolatban örömben lesz része. Ha bármilyen intéznivalója van a lakással, házzal kapcsolatosan, azt is most tegye. Építsen, fessen, rontson, bontson. Legyen aktív, a felgyülemlett energiát használja pozitív irányba.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Pozitív időszak ez, javulások állnak be a munka és az egészség területén is. Ki fogja fejezni akaratát, vágyait, meg tudja valósítani terveit. Egyedül az éjszakái lesznek nyugtalanok, esetleg titkolnivalói lesznek. Figyeljen a belső hangra, s arra, mit sugall a lelkiismerete. A külső világ sikeresnek néz ki most, ám adjon esélyt arra, hogy rendezze a belső világát is.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Barátaival meggyűlik a baja, legyen óvatos, s ne kockáztasson semmit velük kapcsolatban. Az is lehet, hogy valamelyikükkel megszűnik a kapcsolata bizonyos rossz körülmények miatt. Munkahelyén jól mennek a dolgok, az étkezéssel kapcsolatosan legyen most óvatos, a különleges és erős ételek most problémát okoznak, sőt kisebb balesetek is történni fognak.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Hatalmi harcai komolyak, veszélyesek és erélyesek lesznek, s a nyilvánosság elég durvának fogja önt megítélni. Hite szerint jól fog cselekedni, tudja, hogy igaza van, s lelkiismerete sem fogja bántani. Az embereknek annyit mondhat, hogy nem minden az, aminek látszik. Barátaira számíthat, ők kiállnak ön mellett, és segíteni fogják.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Okos döntések előtt áll, melyek ki fognak hatni karrierjére és életszínvonalára. Az írás, az információk és írott utasítások jót hoznak. Ha bármilyen lépései vannak külfölddel kapcsolatban, akkor nincs sok ideje, kapkodnia kell. A csillagállások arra fogják késztetni önt, hogy foggal-körömmel védje elveit, s emiatt ideges és stresszes lesz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez az időszak igen pozitív lesz az utazásokra, és bármire, ami külfölddel kapcsolatos. Elképzeléseit is könnyedén megvalósíthatja ebben az időszakban. A munka és a karrier pozitívan befolyásolja önt, s ha bármilyen jogi dolgot szeretne intézni, akkor azt tegye most. Barátai segítenek mindenben, társasági élete sok jót hoz.

Bak (december 22. – január 20.)

Párjával igen csúnyán összeveszhet, hacsak lehet, kerülje az összetűzéseket, sőt közvetlenül másokkal se konfrontálódjon. E periódus vége felé javul a helyzet. A munkahelyén elmúlt a veszély, nincs több csalódás, jelentősen javul a helyzet. Ha állatokat akar pótolni, akkor ez az időszak kiváló erre nézve. Egészségi téren javulás áll be.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Partnere teljes mértékben megértést tanúsít, sőt anyagilag is támogatni fogja, de csak ennek az időszaknak a legelején. Használja hát ki ezt az időt, mert e periódus végén igencsak hajba kaphatnak. Ötletei kitűnőek, jó volna őket valahogyan kihasználni. Megkönnyebbülhet rokona, testvére miatt, szomszédjával különleges dolgokról beszélgetnek, esetleg sokkszerű információk birtokába jut.

Halak (február 20. – március 20.)

Július 25-éig egészségi téren igen szép változások lesznek, esetleg olyan információkat tud meg, amelyek majd segítenek. A munkával kapcsolatosan is jók az előrejelzések. Gyermekeivel azonban konfliktusai lesznek, szerelmi viszályokra is számíthat, sőt a kockázatos dolgokon nagyot bukhat. Legyen óvatos, ha szórakozni megy. Július végétől kisebb balesetekre és gyulladásokra számíthat, tehát legyen elővigyázatos, így enyhítheti őket.