2024. április 25., csütörtök

Felvételire fel!

Kezdődnek a megmérettetések az Újvidéki Egyetem karain

A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon és a Pedagógia Karon tegnap a képességfelmérő teszttel kezdetét vette az idei felvételi időszak az Újvidéki Egyetem karain. A felvételi vizsga a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon 29-én, a Pedagógia Karon 30-án lesz. A végső eredmények az előbbi karon július 7-én, az utóbbin pedig július 4-én lesznek ismeretesek.

A felvételi vizsga a Mezőgazdasági Karon június 28-án és 29-én zajlik (végső eredmények július 4-én), a Bölcsésztudományi Karon 28-a és 30-a között (eredmények július 6-án), a Technológiai Karon és a Jogtudományi Karon is 28-án felvételiznek (a ranglista mindkét kar esetében már 30-án ismeretes lesz). Az Orvostudományi Karon 28-án és 30-án lesz a felvételi (végleges ranglista: július 7-én), a Közgazdasági Karon 28-án (a ranglista július 7-én), a Műszaki Tudományok Karán és a Természettudományi-Matematikai Karon is 28-a és 30-a között tartanak a megmérettetések (végleges eredmények mindkét karon július 4-én válnak ismertté), az Építőmérnöki Karon június 30-án zajlik a felvételi, a végleges ranglistát július 17-én teszik közzé, a Mihajlo Pupin Műszaki Karon 29-én felvételiznek a jelentkezők (eredmények július 4-én), a Sport- és Testnevelési Karon pedig július 3-a és 7-e között, itt a végleges eredményekről július 7-én lehet értesülni.

A felvételi vizsgák a Művészeti Akadémián már lezajlottak, az ide felvételizők július 11-én értesülnek a végleges eredményekről.

A beiratkozás karokon a végleges ranglisták közzététele után történik július 3-a és 21-e között, a karok által rögzített időpontokban.