2024. április 24., szerda

A határon túlról is jelentkezhetnek a Szeged Szépe versenyre

A 15 és 25 év közötti hölgyek június 30-áig jelentkezhetnek a Szeged Szépe – A legjobb választás – jelmondattal immár tizedszer meghirdetett jubileumi szépségkirálynő-választásra.

Érdemes sietni, hiszen százan indulhatnak a versenyen, országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket. Felejthetetlen élményeket kínál az idei Szeged Szépe. A július 16-ai elődöntő után lesz csapatépítés, a lányok ellátogatnak a Ferrari-gyárba, Maranellóba, a Forma 1 Magyar Nagydíjra, s az azt követő hivatalos afterpartyra is. A versenyzők továbbá felkeresik a Szegedi Vadasparkot, Villányban is töltenek egy hétvégét, valamint részt vesznek a Balaton Soundon.

Jótékonysági akciók is kapcsolódnak a Szeged Szépéhez. Többek között a mellrák elleni küzdelembe is bekapcsolódnak a lányok, mert a szervezők azt szeretnék elérni, hogy minél több fiatal rendszeresen járjon szűrésekre.

A gálaestet december 9-én rendezik meg az IH Rendezvényközpontban, ahol színvonalas műsor mellett kerül majd korona a 10. Szeged Szépe szépségkirálynő fejére. Az idén is három kategóriában díjazzák a lányokat, a Szeged Szépe 2017 mellett megválasztják a legjobb modellt és átadják a fitness modell díjat is.

Összességében több mint egymillió forint értékben adnak át nyereményeket, amelyek között lesz modellszerződés, portfólió- és tengerparti fotózás, valamint külföldi utazás az ajándékutalványok mellett.

Magyarország területéről bárhonnan lehet jelentkezni a Szeged Szépe 2017 versenyre, de határainkon túl élő magyar anyanyelvű fiatalok jelentkezését is fogadják, akárcsak Szeged bármely testvérvárosában élőkét, továbbá a Szegedi Tudományegyetem külföldi hallgatói is megmérettethetik magukat a szépségkirálynő-választáson.

A jelentkezési határidő június 30-a, és azt is fontos tudni, hogy kizárólag az első száz regisztrációt fogadják a szervezők. Csak kedvcsinálónak jegyezzük meg, hogy a Magyar Szó 2014-es Strandszépe verseny győztese, Cvijin Blanka egy évre rá a Szeged Szépe versenyt is megnyerte. Tehát, hajrá, lányok!