2024. április 16., kedd
NEMZETKÖZI ÉS REGIONÁLIS GAZDASÁGI VÁSÁR

A nyertes átvette a cserépkályhát

A június elseje és harmadika között megrendezett 11. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásáron az idén a legszebb stand kategóriájában a második helyet a Kujundžić Kisipari Műhelynek ítélték oda. A Kujundžić Kisipari Műhely a látogatóknak felajánlott egy elektromos cserépkályhát, amelyet a zárónapon a vásár főnyereményeként sorsoltak ki, s amelyet Juhász András nyert meg.

Juhász András feleségével, Antun Kujundžić és a Piacok közvállalat képviselője (Fotó: Gergely Árpád)

Juhász András feleségével, Antun Kujundžić és a Piacok közvállalat képviselője (Fotó: Gergely Árpád)

– Szerettem volna megajándékozni a vásár látogatóit, ezt megbeszéltem a Piacok Közvállalat igazgatónőjével, aki örömmel fogadta a felajánlást. A nyertes egy hatvanezer dinár értékű elektromos cserépkályhát kapott a Kujundžić magánvállalattól – mondta Kujundžić Antun adományozó a nyeremény pénteki átadóján.

Juhász Andrástól megtudtuk, hogy ő is kiállítóként vett részt a 11. Nemzetközi Vásáron, és csak az utolsó napon, kollégái unszolására adott esélyt a szerencsének, és kitöltötte a nyereményszelvényt. A szerencse rámosolygott Andrásra, és pénteken a Kujundžić magánvállalatban feleségével átvehette az elektromos cserépkályhát, aminek nagyon megörültek, mint mondták, nemcsak funkcionális, de esztétikai értékkel is gazdagítja majd otthonukat a csinos elektromos cserépkályha.