2024. április 24., szerda

Üzletet nyit a Deichmann

A németországi Deichmann cipőgyár az idén két kiskereskedelmi üzletet nyit Belgrádban, egyet-egyet pedig Szendrőn (Smederevo) és Zomborban.

Ez utóbbi a már régen beharangozott, de még el nem készült Capitol Park üzletközpontban kap helyet, az egykori Bane Sekulić szerelvénygyár üzemcsarnokának telkén. Nyugat-Bácskában ez lesz a neves üzletlánc egyetlen cipőboltja.
A vállalkozás 1913-ban indult, amikor Heinrich Deichmann és felesége, Julie cipészműhelyt nyitott. Két nemzedékkel és több mint száz esztendővel később a ma is családi vállalkozásként működő Deichmann Európa egyik legismertebb lábbeli-ipari cége. Jelenleg 24 országban van jelen 3500 fiókvállalattal és 35 000 alkalmazottal. Az idén 61 új üzletet kíván nyitni világszerte.
A cég szerbiai honlapján (http://corpsite.deichmann.com/rs-sr/karijera/voda-prodavnicesmederevosombor) már meg is hirdették a szendrői és a zombori bolt üzletvezetői állását. A jelölteknek középiskolai végzettséggel és B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkezniük, vállalniuk kell a terepi munkát, emellett ötfős csapat vezetésében szerzett tapasztalat, a vásárlókkal való kommunikáció készsége és önálló problémamegoldási adottság is szükséges.