2024. április 18., csütörtök
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Szerelmi problémák

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valós, csak a neveket változtattam meg, a klienseim diszkréciója miatt. Bizonyára mindenki találhat majd valami hasznosat saját maga számára is.

– Kérem, segítsen, Zsülike vagyok, úgy érzem, hogy bajban van a párkapcsolatom. Már egy ideje elhidegültünk egymástól, nem értjük meg egymást, nem leljük örömünket egymásban. Félek, hogy ha ez így folytatódik, akkor komolyabb, visszafordíthatatlan problémáink lesznek. Tíz éve vagyunk együtt, már évekkel ezelőtt elkezdődtek a problémák, ám harmadik személy nincs jelen, legalábbis szerintem nincs a páromnak sem senkije. Pont ezt akarom elkerülni.

– Több módszer is van a szerelem visszaállítására, s meglátjuk, hogy önnél melyik lesz a leghatékonyabb. Ugyanakkor több szinten érdemes lépni, hogy a javulás minél nagyobb mértékben mutatkozzon meg. Máris nézem az inga segítségével, hogy önnél milyen módszerek hoznak legjobb eredményeket. Igen... a helyzet még tűrhető, így mutatja az inga. Nem jó, de javulhat, tehát vissza lehet még fordítani pozitív irányba. Természetesen ne várja ön azt a szerelmi fellobbanást, melyet egy új kapcsolat kialakításakor érez az ember, hanem az igazi szeretetre összpontosítson, melyben együtt van a szeretet, a kedvesség, az egymás megbecsülése, pártfogása, melyben örül, hogy kedveskedhet párjának, s melyben látja, hogy ő is azon igyekszik, hogy önt boldoggá tegye. Ez az a szeretet, amely évtizedekig fennáll, melyet ápolni és fejleszteni, dédelgetni kell. Fogadja meg ezeket a feng shui tanácsokat, és használja a kristályt, amelyet külön erre a célra programozok be, s amikor mindezt megtette, várhatja a javulást, amely akár azonnal beindul, de legkésőbb néhány hónapon belül. Az ön esetében nem kell megtenni semmilyen mágikus módszert, sem önnek, sem nekem, mert a helyzet a feng shui és a kristály segítségével helyre fog jönni. Súlyosabb esetekben a mágikus módszerek használata ajánlott, természetesen akkor is csak fehér mágiáról, pozitív energiák bevetéséről van szó, de amint mondom, ez önnél még nem szükséges. Azonban a kristály nélkülözhetetlen. Leginkább a rózsakvarc az, amit a szerelmi kapcsolatokban használunk, mert annak már a természetes rezgése bevonja a szeretetet az életünkbe, a hűséget, a békét és a boldogságot, szerelemserkentőként hat, és megnyitja a szívcsakrát. Hogy ez hatékonyabb legyen, ezért én ezt be is fogom programozni, ami egy titkos, energetizáló eljárás, mely megerősíti e kvarckristály alaphatását, s beleviszem a személyre szóló nyomatékot is, és a cél elérésére programozom. A programot néhány évig is őrzi a kristály. Használhatunk más kristályt is e cél bevonzására, mint például achátot, ametisztet, holdkövet, karneolt és mindenfajta zöld meg halvány rózsaszín követ, vagy az inga által kiválasztott kristályt. Ki fogom önnek választani a legmegfelelőbbet, s beprogramozás után elküldöm. Az ön dolga az lesz, hogy testközelben hordja, néhány óra hosszat naponta. Hordhatja zsebben, vagy elalváskor vegye a bal kezébe, esetleg helyezze a szíve közelébe. Amikor pedig nem hordja, akkor tartsa a hálószobában, vagy pedig az otthona délnyugati részében. Tehát a kristály energiái már segíteni fognak. Mindezt most megerősítjük a feng shuival, amit bizonyára ismer.

– Nem igazán tudom, mi az...

– A feng shui egy kínai életfilozófia, lényege az energiákban van. Ahogyan a bolygók energiái is kihatnak ránk, úgy a feng shui is kihatással van életünkre, mert ezek tulajdonképpen a környezetünk energiái, a házunkban, a lakásunkban elhelyezett bútorok energiái, melyek a személyes energiánk, auránk felé áramlanak, s mi reagálunk ezekre. Az otthonunk környéke, a munkahelyünk, sőt a városunk meg országunk energiái is kihatnak ránk, de legerősebben azok, amelyek a legközelebb vannak hozzánk, s ahol a legtöbb időt töltjük. Tehát az otthonunk és a munkahelyünk. Ezért kell most az ön otthonát szemügyre vennünk. Azt mondja meg, hogy az ön otthona, lakórésze, legyen az akár lakás, akár udvaros ház, téglalap alakú-e, esetleg L vagy U alakú, vagy olyan téglalap, amely nem szabályos, mert vannak hiányzó részek, azaz bemélyedések vagy esetleg kitüremlések rajta?

– Téglalap alakú a házunk, de hiányzik egy kis rész, ugyanis a bejárati ajtónál van egy beugró, majd lépcsők, s csak ezután van a bejárati ajtó. Ez baj?

– Mondjuk úgy, hogy a feng shui szempontjából ez nem kedvező, mert sem a kitüremlések sem a hiányzó részek nem hoznak jót. A hiány leginkább hiányt okoz, egy vagy két életterületen. Tudja-e ön, hogy ez a hiányzó rész melyik égtájon van? Tehát, ha ön az otthona közepébe áll, s onnan szemléli ezt a hiányzó részt, akkor az melyik égtáj felé esik? Talán délnyugatra?

– Pontosan! Ez miért fontos?

– Az otthonunk délnyugati része az, ami kihat a szerelemre, méghozzá igen nagy mértékben. Ezen a részen hiány van, tehát pótolni kell valamivel. Egy tükör segít, főleg a belső bagua tükörnek van nagy hatása, az igen nagy mértékben kijavítja ezt a hiányosságot. Ez a belső bagua tükör egy nyolcszögletes tükör, melyen óraszerkezet van, s a pozitív idő beindulását is jelzi abban az otthonban, amelyben elhelyezik. Ha sehol nincs hiányosság, akkor csak felakasztják abba a részébe az otthonnak, amelyben javulást szeretnének, hiszen megvan, melyik égtáj jelenti a pénzt, melyik az egészséget, a karriert, a gyermeket stb. Tehát a szerelmet az otthonunk délnyugati része jelenti. Ha nem lenne ez hiányzó rész, akkor is jól jönne itt egy ilyen tükör, ám így elengedhetetlen. Tehát helyezze ezt a tükröt arra a falra, az ön esetében arra a három fal egyikére, amely a hiányzó terület mellett van. Majd küldöm a tükröt, s miután ön ezt felakasztja, beindulnak az energiák. A tükrön kívül tegyen ebbe a délnyugati sávba minél több földelemű tárgyat, hogy pótolja ezt az energiát. Ez lehet egy cserép virág, minél több földdel (a cserép legyen barna vagy sárga), lehet ide tenni egy térképet vagy földgömböt, kavicsokat, követ, négyzet alakú dolgokat. Ugyanakkor legyen ott a tűz eleme is, melyet gyertyákkal, piros színnel, tűzhellyel, nap vagy napraforgó, esetleg csillagdíszítésekkel jeleníthet meg. Tilos a vizet jelképező tárgy, s a fémből készült, fehér, ezüst és arany színű tárgyak sem kívánatosak itt. Délnyugati sávnak számít az a terület, amit úgy határoz meg, hogy az otthona közepéből elindul délnyugat felé (nem számít, hogy ez egy vagy több szobát is igénybe vesz), s ahogyan halad ebbe az irányba, az úgy szélesedik ki jobbra is és balra is kb. 20 fokban. Ez úgy fog kinézni, mint egy kerek tortából egy tortaszelet. Ez a délnyugati sáv, ami az ön esetében hiányos lesz, tehát a tortaszelet kinézés elég kicsi lesz, vagy hiányzik majd egy rész. Ezeket a „gyógyító elemeket”, amelyeket felsoroltam – tehát tárgyakat, színeket – abba a területbe tegye, ami a mi úgynevezett „tortaszeletünkhöz” tartozik. Egyelőre ennyit tegyen meg. Ez még nem minden, jelentkezzen egy hónap múlva, s akkor jöhet a második lépés. Várom jelentkezését és visszajelzését.