2024. március 29., péntek

Magyar–szerb vállalkozói fórum Mórahalmon

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mórahalom város önkormányzatával, valamint a Magyar–Szerb Kereskedelmi és Iparkamarával magyar–szerb vállalkozói fórumot rendez Mórahalmon, az Aranyszöm Rendezvényházban április 27-én, 10.00 órai kezdettel.

A fórum célja a térség vállalkozásainak ösztönzése, segítése szerbiai gazdasági kapcsolatok, üzleti együttműködések létrehozásában, valamint Mórahalom mint befektetési célpont megismertetése a külföldi résztvevőkkel.

Szerbiából elsősorban vajdasági üzletembereket, valamint kamarák és önkormányzatok képviselőit várják a rendezvényre.

A köszöntőket követően nagykövetségi, minisztériumi, önkormányzati vezetőktől és megyei szakemberektől előadások hangzanak el a következő témakörökben: Vállalkozásfejlesztés, KKV inkubáció a magyar–szerb határtérségben, A vállalkozásfejlesztés eszközrendszere, A vállalkozói inkubáció innovációja, Magyar–szerb gazdasági kapcsolatok, aktuális relációs témák, Vámtechnika, szállítmányozás a magyar–szerb üzleti relációban, Mórahalom Agrár-, Ipari, Tudományos és Technológiai Park szolgáltatásai. Az előadásokat követően kétoldalú üzleti megbeszélésekre is lehetőség nyílik.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.