2024. április 18., csütörtök
KOSÁRLABDA

Európa egyik legjobb csapata Szabadkán

A férfi Szuperliga első fordulójában a Spartacus csapata a Crvena zvezdát látja vendégül. A Szuperligának új edzővel vágnak neki a Kék Galambok, miután a korábbi vezetőedző, Dušan Alimpijević és segítője, Slobodan Ljubotina az alapszakaszt követően az FMP csapatához igazoltak. A minap megtartott sajtótájékoztatón Josipa Ivanković, a Spartacus Férfi Kosárlabdaklub elnöke bemutatta az új edzőpárost, akik megpróbálnak minél jobb eredményt elérni a kék-fehérekkel. A vezetőedzői teendőket az elkövetkező időszakban a szkopjei MZT korábbi mestere, Aleksandar Jončevski látja el, segítője pedig Nebojša Vagić. A center Igor Kesar és az irányító Stefan Fekete személyében két új játékost is igazolt a klub a Szuperligára.

A ma este 19 órakor kezdődő összecsapásra a felnőttek számára 400, a gyerekek számára 100 dinárba kerül a belépő. A jegyek megvásárolhatók a Harcosok sorakozója sportközpontban (a medence épületében), a Stadion KKV székhelyén a sportcsarnokban, és a mérkőzés napján 18 órától a sétaerdei sportcsarnok pénztáránál.

Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója elmondta, hogy a két magas kockázatú mérkőzésre, a Crvena zvezda és a Partizan ellenire, a felnőttek 400, a gyerekek 100 dinárért válthatnak jegyet.

– A többi mérkőzésre a 7 év alatti gyerekek ingyen bemehetnek, 14 éves korig a belépő 100 dinárba fog kerülni, a felnőttek pedig 200 dinárért juthatnak jegyhez. Az összes mérkőzésre szóló bérlet 1500 dinárba kerül, a két felnőtt és két gyerekjegyet tartalmazó családi csomag ára pedig 2800 dinár. A belgrádi piros-fehérek elleni mérkőzésre 900 jegyet bocsátunk forgalomba – mondta Tóth.